Bodrum Gündem

Bodrum tarihinde bir ilk, CHP PM de Muğla için Aras dedi

Bodrum tarihinde bir ilk, CHP PM de Muğla için Aras dedi

Bugün öğleden sonra toplanan ve akşam saatlerine kadar süren CHP MYK toplantısında Muğla Belediye Başkan adayı olarak çıkan Ahmet Aras ismine PM de olur verdi.

Çiçek Bozoğlu / Bodrum Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi MYK toplantısından Muğla adayı olarak oy birliği ile çıkan isim Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras olmuştu.

CHP MYK’dan sonra toplanan PM’den de gecenin ilerleyen saatlerinde Ahmet Aras için onay geldi.  Bodrum tarihinde bir ilk yaşandı ve Muğla Belediye başkanlığı için Bodrum’dan bir isim seçilmiş oldu.

Bu durumun Muğla merkez ve ilçelerde nasıl karşılanacağı kadar, Bodrum’da da Aras’ın yerine kimin seçileceği merak ediliyor.

Emre Köroğlu mu Ali Öztürk mü aday?

Yine Ankara’da CHP yönetimine yakın kaynaklardan edindiğimiz ve kesin olmayan bilgiye göre Bodrum Belediye Başkan adaylığı için Emre Köroğlu ve Ali Öztürk’ün isimlerinin öne çıktığı ve gelecek hafta bu iki isim için anket yapılacağı, bununla birlikte Mustafa Saruhan’ın durumdan rahatsız olduğu ve kendi isminin de ankete dahil edilmesi için yoğun kulis çalışması yaptığı ifade edildi.

Yorumlar

  1. Ayfer Koç dedi ki:

    Allah hepinizi toptan yok etsin , başka isim mi yoktu bodrumu bitirdi ,aslında yorum bile gereksiz ,tek adam zihniyeti ne karşı ol ama tek adam ol benden artık CHP ye oy yok ne yerelde ne genelde

  2. Arif KIRAL Emekli Öğretmen Bodrum dedi ki:

    Ahmet ARAS Başkan ‘ımıza , M.Kemal Atatürk’ ün göstermiş olduğu yolda Kuva-yı Milliye Ruhuyla hizmet eden , çalışma Arkadaşlarına ve kendisine başarılar dilerim.
    Orman yangınlarında ki ve 6 Şubat Maraş Depremlerinde ki Canhıraş gayretlerini unutmadık unutturmayacağız…

  3. Mevlüde Yaşar dedi ki:

    Hayırlı uğurlu olsun Başarılar Diliyorum Ahmet Başkanım Bodrum için kim Olursa olsun hepsi bizim Partilimiz 👏❤️👍🇹🇷💯