Bodrum Gündem

Ara tatilde çocuklara müzikli çocuk tiyatrosu

MUĞLA’DA ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN 2 AYLIK BİR ÇALIŞMA SONUCUNDA GENÇLİK MERKEZİ’NİN FAALİYETLERİNE KATILAN ÇOCUKLARA YÖNELİK MÜZİKLİ ÇOCUK TİYATROSU ”SİHİRLİ ÇİÇEĞİN GÜCÜ” OYUNUNU SERGİLENDİ.

Ara tatilde çocuklara müzikli çocuk tiyatrosu
30.01.2024
0
A+
A-

Muğla’da üniversite öğrencilerinin 2 aylık bir çalışma sonucunda Gençlik Merkezi’nin faaliyetlerine katılan çocuklara yönelik Müzikli Çocuk Tiyatrosu ’’Sihirli Çiçeğin Gücü’’ oyununu sergilendi.

Çocukların ve velilerin katılım sağladığı çocuk oyunu büyük beğeni topladı. Oyunun içeriğini kendileri yazan gençler oyunda kullanılacak olan dekorları da kendileri oluşturdular. Gönüllü gençler, geleceğin sanatseverleri çocuklar için hazırladığı eğitici ve eğlendiren atölyelerin yanı sıra eğlenceli müzikli çocuk tiyatrosu ile ara tatili renklendiriyor.

Tiyatro gösteriminde çok güzel vakit geçirdiğini söyleyen 7 yaşındaki Kerem Öztürk, “Okullar tatil olduğu için mutluyum. Çünkü çok yorulmuştuk. Babamla bugün müzikli çocuk tiyatrosuna geldik. Çok eğlendik. Halise Yılmaz isimli bir başka veli de, “Çok güzeldi, çocuklardan daha çok biz eğlendik çok teşekkür ederiz” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş; “Gençlik Merkezi tiyatro ekibimiz tarafından sahnelenen oyunda, yoğun geçen bir eğitim dönemi sonrasında çocuklarımızın biraz olsun streslerini atmalarını, sosyalleşmelerini ve eğlenmelerine imkan sağladık. Bu noktada Muğla Uluslararası Gençlik Merkezimiz tarafından hazırlanan ’’Sihirli Çiçeğin Gücü” adlı oyunumuzu çocuklarımıza sahneledik. Onların yüzündeki küçük bir tebessüme sebep olmak bizleri çok mutlu ediyor. Yine ara dönemde ve yılsonunda yeni çocuk oyunlarımızı sergilemeye devam edeceğiz. Emeği geçen gönüllü gençlerimize ve gençlik çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.