Bodrum Gündem

Gençliğin etkisi ile Büyükşehir yetkisinin buluşmasına çok az kaldı

Gençliğin etkisi ile Büyükşehir yetkisinin buluşmasına çok az kaldı

CHP Bodrum Belediye Başkanı Muğla başkan aday adayı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci’nin seçilmesi ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Şimdi gücümüz tam, enerjimiz zirvede. İlk olarak, 31 Mart Seçimini tarihi bir farkla kazanacağız ve sonra, Muğla’yı hayallerine tek tek kavuşturacağız. Gençliğin etkisi ile Büyükşehir yetkisinin buluşmasına, çok az kaldı.” Dedi.

Bodrum Gündem Haber

Başkan Aras’ın sosyal medya paylaşım detayları şöyle;

Değerli Muğlalılar.. Benim doğum günüm olan bugün; 2019 Yılından günümüze Bodrum Belediye Meclisi Üyem ve Bodrum Belediye Başkan Vekilim olarak birlikte çalışmakta olduğumuz çok değerli kardeşim Tamer Mandalinci, “Bodrum Tarihinin en genç Belediye Başkanı” olmak üzere yola çıktı.. Yolu açık, sağlığı ve başarısı daim olsun.

Bodrum Belediye Meclisi’nin en genç Meclis Üyesi olması nedeniyle; hakkındaki ön yargılı düşünceler eşliğinde göreve başlayan, sonrasındaki istikrarlı çalışkanlığı, nezaketi ve saygısıyla kalplerde taht kuran bu çok değerli kardeşimize güvenerek, CHP Bodrum Belediye Başkanlığı Adaylığı’nı layık gören Saygıdeğer Genel Başkanımız Özgür Özel’e ve çok değerli PM, MYK Üyelerimize, teşekkür ediyorum.

Şimdi gücümüz tam, enerjimiz zirvede. İlk olarak, 31 Mart Seçimini tarihi bir farkla kazanacağız ve sonra, Muğla’yı hayallerine tek tek kavuşturacağız.

Gençliğin etkisi ile Büyükşehir yetkisinin buluşmasına, çok az kaldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.