Bodrum Gündem

İYİ Parti Bodrum yeni ilçe başkanı Murat Ogün Yıldız oldu

İYİ Parti Bodrum yeni ilçe başkanı Murat Ogün Yıldız oldu

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Bodrum İlçe Başkanlığından istifa eden çiçeği burnunda başkanı Şerif Çelikkıran’ın yerine Murat Ogün Yıldız ilçe başkanı oldu.

Bodrum Gündem Haber

Pazartesi günü yeni ilçe başkanı ve Bodrum Belediye başkan adayı ile basın karşısına çıkacak olan İYİ Parti Bodrum ilçe başkanlığında hareketli saatler yaşanıyor.

Yeni İçe Başkanı Murat Ogün Yıldız, göreve gelişi ile ilgili parti üyelerine whatsapp üzerinden gönderdiği mesajda “Yerel seçimlere kısa bir süre kalmışken Bodrum’un ihtiyaçlarına çözüm bulmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz “ dedi. Yıldız’ın açıklamasının detayları şöyle “Değerli Bodrumlu hemşehrilerim, Kıymetli İYİ Parti mensubu dostlarım bugünden itibaren İyi Parti Bodrum İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiş olmanın büyük sorumluluğunu taşıyor ve heyecanımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu göreve beni layık gören tüm yönetim kurulu üyelerimiz ile Kadın Politikalarımıza ve İlçe Teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Yerel seçimlere kısa bir süre kalmışken Bodrum’un ihtiyaçlarına çözüm bulmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Murat Ogün Yıldız”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.