Bodrum Gündem

Gonca Köksal Muhtarlarla Buluştu: “Muhtarlarımız Halkımızın Nabzıdır”

Gonca Köksal Muhtarlarla Buluştu: “Muhtarlarımız Halkımızın Nabzıdır”
27.02.2024
0
A+
A-

​CHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Gonca Köksal, seçim çalışmaları kapsamında Menteşe’de görev yapan muhtarlar ile buluştu. Köksal, “Muhtarlarımız halkımızın nabzıdır, siyasi olarak değil bireysel çalışmaları ile seçilerek halkımıza hizmet ediyorlar” dedi.

​Bodrum Gündem Haber

CHP’nin Muğla’daki tek kadın adayı, Menteşe Belediye Başkan Adayı Şehir Plancısı Gonca Köksal, seçim çalışmalarına devam ediyor. Bugün bir dizi ziyaret gerçekleştiren Köksal, Yerkesik Mahallesi’nde bazı muhtarlarla bir araya geldi.​

Halkla iç içe olan muhtarlar ile her zaman iletişim halinde olacaklarını dile getiren Köksal, muhtarların talep ve önerilerini dinleyerek notlar aldı. Köksal, “Muhtarlarımız halkımızın nabzıdır. Bir talebi, önerisi olan vatandaşlarımız öncelikle kendilerine en yakın yönetici olan muhtarlarımıza ulaşır. Muhtarlarımız siyasi olarak değil bireysel çalışmaları ile seçilerek halkımıza hizmet ediyorlar. Biz de muhtarlarımızın bu öneminin farkındayız. Yerel yönetimin en önemli unsurlarından olan muhtarlarımız, halkımızın taleplerini bizlere ulaştırarak çok önemli demokratik bir görev üstleniyorlar. Bugün de muhtarlarımızla bir araya gelerek taleplerini dinledik, notlarımızı aldık. Her kesimden vatandaşımız için tarafsızca çalışan muhtarlarımız ile her zaman yan yana olacak, fikir paylaşımı yapacak, uyum içerisinde çalışarak Menteşemiz için hep birlikte çok güzel hizmetler üreteceğiz. Seçim sürecimiz boyunca tüm muhtarlarımız ile görüşerek onların öneri ve taleplerini dinleyeceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.