Bodrum Gündem

Emre Çay partisinden istifa edip AK Parti’ye katıldı

Emre Çay partisinden istifa edip AK Parti’ye katıldı

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emre Çay, görevinden ve partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.

Bodrum Gündem Haber

DEVA Partisi Muğla İl Başkanı Emre Çay görevinden ve partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldığını belirtti. Emre Çay’ın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“Bugün önemli bir karar aldığımı sizlerle paylaşmak için buradayım. Mevcut partim DEVA Partisi İl Başkanlığından ve Üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım ve yeni bir siyasi harekete katılma kararı verdim.

 Bu kararımı alırken, geleceğe dair umut dolu bir bakış açısıyla, şehrimizin gelişimi ve refahı için daha etkili ve yenilikçi çözümler sunabilmeyi şiar edindim.

 Bu amaçla, Adalet ve Kalkınma Partisi’ne katıldığımı sizlerin aracılığıyla tüm kamuoyuna açıklıyorum.

 Büyükşehir belediye başkan adayı Sayın Prof. Dr. Aydın AYAYDIN’ ın kente dair projeleriyle, bilgisiyle ve tecrübeleriyle yepyeni bir döneme öncülük edeceğine olan inancım tamdır. Bu güçlü liderlikle, şehrimizi daha ileriye taşıyacak önemli adımların atılacağına inanıyorum.

 Şehrimizin her kesimini kucaklayacak, adaletli ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla, daha yaşanabilir bir kent vizyonu için bu harekete katılıyorum. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına ve beklentilerine duyarlı, çevreye ve kültürel mirasa saygılı bir anlayışla, daha güzel bir gelecek için el ele çalışacağımı taahhüt ediyorum.

“Ayrım yok, hizmet var” şiarıyla, Muğla ve Muğla’da yaşayan herkese hak ettikleri seviyeye en kısa zamanda ulaşmak için kararlılıkla çalışacağımı belirtmek isterim.

Muğla’nın uzun yıllardır susamış olduğu hizmeti Sayın. Prof. Dr. Aydın Ayaydın ile giderecektir.

 Bu kararımın, şehrimizin geleceği için bir dönüm noktası olacağına inanıyorum. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.