Bodrum Gündem

 Vücut analizi yaptırmak

Mutluğun kaynağı yalnız para diyenler,

Gönül rahatlığını bilmez, düşünemezler,

Sağlık elden gidince yalnız ilaç yiyenler,

Dirilse de geç kaldı, ‘çok şükür’ diyemezler.

 Durakta otobüs beklerken bir bayanın önündeki masada çekiliş yaptırdığını fark ettim. Yaklaştım ve incelemeye başladım. İletişim kurup konuştuk. Kendimi tanıttım. O nezih bayanın adının Merve Nur Şimşek olduğunu söyledi.  Oradaki bir bayan, cam kavanoza bırakılmış ve katlanmış renkli küçük kâğıtlardan birisini çekti ve ücretsiz vücut analizi kazandı. Bir başkası çekti kahvaltı kazandı! Ben çektim ücretsiz vücut analizi kazandım!

Bir gün sonra gerekli bilgileri aldığımız “Bağlarbaşı Mah. Kooperatif Cad. No: 24-B Maltepe/ İstanbul” eşim ve kızımla birlikte adresinde olduk. Merve Hanım, kapıda bizi güler yüzle ve içtenlikle karşıladı. Çevreye göz attıktan sonra gösterdiği yerlere oturduk.

Özel tartı aracı ile kilolarımızı ve sonrasında boy uzunluklarımızı ölçtü. Elindeki kimi belgeler ve bilgileri esas alarak ve bilimsel olarak verilerimizi ortaya koydu. Sağlıklı beslenmenin; kilo ile vücuttaki fazla yağların atılması gerektiğine vurgu yaptı. Bir ara herbal takviye edici ürünlerin kullanılması önerisi oldu.

Merve Nur Şimşek’in telefon numarası ve kimi iletişim bilgileri mevcuttur. Sağlıklı bir vücut yapısına sahip olmak isteyenleri önerilir.

Beslenme ve yiyeceklerden söz etti. Bazı kişilere,  yakınlarına ve hatta kendisine uyguladığı yöntemle hayli kilo verildiğini içten ve güler yüzle söyledi! Bunu fotoğraf görüntüsüyle kanıtladı.

Bilimsel bir biçimde vücut analizi yapan Merve Nur Şimşek’ i kutluyor ve başarılar diliyorum. Sağılıklı olmak isteyenlere çabalarının gönüllerince olmasını diliyorum.

*

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.