Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Ne olacak bu Paşatarlası’nın hali?

    Kaş yapalım derken,  bir gazeteci olarak göz çıkardım desem yeridir. Sahil şeridini devasa Karavancı görsel kirliliğinden yetkililer sağ olsun kurtardılar ancak şimdi bölgede yaşayanlar da ve işletmelerde bir sosyal sorun olarak patlak verdi.

    -500 metre dubalı önlem sorun yarattı

    Yaklaşık 500 metre uzunluğundaki bazı yerlerde çift yönlü Karavancıların park etmesini önlemek için alınan dubalı park önlemi bu sefer bölgede yaşayanlar ve işletmelerde sorun yarattı. Kısacası kaş yapalım derken göz çıkardık.

    -Karavancılar bölgeyi olumsuz etkiledi

    Yazdığım yazılar ile Paşatarlası’ndaki çirkin karavancı görüntüsünü kaldırdık, ancak şimdi de bölgede park yeri olmadığı için park sorunu başladı. Karavancılara önlem olarak yolun sağına, soluna duba dikerek çözüm, bu sefer de bölgedeki işletmeleri olumsuz etkiledi.

    -Bölgede bir park yeri yok

    Bölgede park yeri olmadığı için bu turuncu renkli dubalar normal binek araçlarının park etmesini engellemesi sonucu bölgede yaşayanlara da park sorunu yaşatıyor.

    -Bölgede park sorunu ve işletmelerin müşteri sorunu başladı

    Müşterilerin park etme şansını yok eden bu uygulama yüzünden Paşatarlası’ndaki servis işletmelerini zor durumda bıraktı. Yetkililerin bu konuya bir çözüm bulması gerekir. Ancak nasıl olur, orası da başka bir soru işareti.

    Tandoğan Uysal/ Paşatarlası Bodrum

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.