Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Bodrum’a şimdilik veda

    Seçim öncesi geldiğim Bodrum’da yaklaşık 1 ay kaldım. İsveç’ten Bodrum seçimlerini yazdım. Ahmet Aras Muğla’yı, Tamer Mandalinci Bodrum’u kazanamazlarsa, çok sevdiğim gazeteciliği bırakırım diye bir iddia ortaya attım. Sonuç aynen dediğim gibi oldu.

    -Bodrum Tamer Mandalinci’yi benden duydu

    Kimse Tamer Mandalinci’ye Bodrum Belediye Başkan Adayı olacağını konduramazken, Bodrum bunu ilk benden duydu.

    -Tuncay Özsert ağabeyime teşekkürler

    Bodrum ve Muğla seçim kulisleri üzerine yazarken özellikle Tuncay Özsert, ağabeyimden de destek aldım. Çok güzel bir seçim kulisi yönettik birlikte. Ona buradan teşekkür ederim

    -Karavancı terörüne son verdim

    Bodrum’da ikamet ettiğim Paşatarlası’nda Karavancı terörünü yazarak sona erdirdim.

    -Hastanede hijyen sağlandı

    Rahatsızlığım nedeniyle Bodrum Devlet Hastanesi acil servisine gittiğimde engelli tuvaletindeki hijyenik olmayan ortamı yazdım ve ertesi günde gittiğim aynı tuvaletin pırıl pırıl olduğunu gözlemledim. Bir gazeteci olarak bunları görmek insanı çok mutlu ediyor.

    Bodrum’dan çok güzel hatıralar ile ayrılıyorum. Özellikle Bodrum Gündem’in Bodrum’daki gücünü de yakından gördüm.

    Bodrum Gündem, Bodrum’un büyük bir şansıdır. Bodrum’un olumsuzluğunu anlatan yazılar hemen ilgili makamları harekete geçirerek bu olumsuzluklar düzeliyor.

    Buradan gerek Bodrum Kaymakamlığına gerekse Bodrum Belediyesi ve Bodrum Devlet Hastanesi yetkililerine çok teşekkür ediyorum.

    Eksik olmasınlar, yazdığım yazıları dikkate alarak hemen karşılığını olumlu yönde verdiler. Tabii ki, burada Bodrum Gündem’in yöneticisi Çiçek Yaman Bozoğlu’na da teşekkürlerimi iletirim.

    Hoşçakalın!

    Tandoğan Uysal/ Paşatarlası Bodrum

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.