Bodrum Gündem

Muğla’da da Ahmet Aras’ın yanındayım!

Muğla’da da Ahmet Aras’ın yanındayım!
07.05.2024
0
A+
A-

Ahmet Aras’ın 5 yıllık Bodrum Belediye Başkanlığında hep yanında oldum ve hep destekledim. Muğla halkı da benim gibi görüp onu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçti.

O nedenle demek ki benim bu Ahmet Aras’ı sahiplenmem demek ki doğruymuş. Bir takıntı değilmiş.

-Muğlalılar da benim gibi düşündü

Muğla Büyükşehir seçimlerinde AKP Muğla Büyükşehir adayı Aydın Ayaydın yüzde 32,69 CHP Adayı Ahmet Aras yüzde 55,01 gibi farklı bir oy alarak seçimi kazanmıştır. Ben de seçim kampanyası yazılarımın birinde Ahmet Aras’ın seçimi kesin kazanacağını iddia etmiştim. Nitekim de sonuç benim dediğim gibi oldu.

-Muğlalılar da benim gibi düşündü

Bilindiği üzere Ahmet Aras’ı desteklemem bazı çevreler tarafından ne kadar anlamsız yüklemelere neden olsa da, Muğla halkının da seçimlerde benim gibi düşünmesi ve sandık da 141 bin 831 oy fazlası ile Ahmet Aras demesi beni haddinden fazla sevindirmiş ve haklı olduğumu bir kez daha ortaya koymuştur.

-Oysa Ahmet Aras, Türkiye’nin en kötü Belediye Başkanı olarak gösteriliyordu.

Bilindiği üzere seçim öncesinde Ahmet Aras, hakkında hep karalama propagandası vardı. Ahmet Aras için sözüm ona kamuoyu yoklamalarında, hep “Türkiye’nin en başarısız Belediye Başkanı” olarak gösteriliyordu.

-Muğla’da da hep yanında olacağım.

Türkiye’nin doğru ve dürüst insanlara ihtiyacı var. Sevgili kardeşim Ahmet Aras’ta onlardan biridir. Türkiye’nin çok sorunu vardır. Ancak bu sorunların başında doğru ve dürüst siyasetçi insan sayısının az oluşudur. Onun için Muğla halkı doğru bir karar vermiştir.

Usta bir Belediye Başkanı olarak Muğla’yı kucaklayacaktır

Bodrum gibi sorunlu bir ilçenin belediye başkanlığını yapıp Bodrum gibi 13 ilçenin kendisine bağlı olduğu Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilen Ahmet Aras, işin çıraklığından, ustalığına geçmiş bir Belediye Başkanı olarak bu koltuğa hakkıyla oturmuştur.

Aslında bu tüm Muğla’nın 13 ilçe Belediyesi için büyük bir şanstır. Ahmet Araslı Muğla’nın ilçelerinin bu tecrübeli başkan ile gelecek 5 yıl içinde büyük bir gelişme göstereceğinden eminim.

-En büyük şansızlık seçimin yaz sezonuna yakınlığıdır

Her zaman yeni seçilmiş kişilere bir zaman verilmelidir. Bu seçimlerin Muğla için en büyük şansızlığı seçim takviminin kışın sonu olan 31 Mart’a gelmesidir.

Muğla’nın ilçelerinin çoğunun bir turizm şehri olduğu için yaz sezona yakın oluşu ve yaz aylarında da tadilat ya da altyapı çalışmaları yapılamayacağı için Ahmet Aras’ın elini kolunu bu konuda bağlayacak oluşudur.

-İşte Bodrum’um su sorunu bunlardan biridir

İşte Bodrum’un çözüm bekleyen su sorunu için 1-2 ayda ne yapılabilir? O nedenle bu yaz Bodrum’un su sorunu yaz aylarının gündemi olacaktır.

Tabii ki bazı çevreler bunu Ahmet Aras’ın aleyhine kullanacaktır. Ancak bunu biz medyacılar köşelerimizde işleyerek vatandaşı bu konuda bilinçlendireceğiz.

Ancak Sevgili kardeşim Ahmet Aras’tan öncelikle ricam en azından Bodrum’un şu su isale boru hatlarından kaynaklanan su kayıplarının önüne hızlı bir şekilde önüne geçecek acil eylem planını devreye sokmasıdır.

Sanırım bu isale su boru hatlarının nerede çok patladığı belli. Örneğin patlamaların daha çok Torba, Bitez, Türkbükü ve Güvercinlik olarak öne çıktığını görüyoruz. Buralardan başlanarak yapılacak çalışmalar bu patlamaları sonlandırarak, su kaybının da önüne geçilerek Bodrum’un su sorunu rahatlatılacaktır.

Bununla birlikte bazı çevrelerin de sesi kesilecektir. Muğla ve 13 ilçenin gelecek 5 yılda önünün açılarak çok farklı bir boyut kazanacağına inanıyorum. Yolun açık olsun sevgili kardeşim Ahmet Aras!

Tandoğan Uysal/Stockholm

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.