Bodrum Gündem

TED Bodrum Koleji Lise Öğrencilerinden Yurt Dışı Üniversite Kabul Başarısı

TED Bodrum Koleji Lise Öğrencilerinden Yurt Dışı Üniversite Kabul Başarısı

Öğrencileri her yıl dünyanın en prestijli üniversitelerine kabul alan TED Bodrum Koleji’nde gelenek bu yıl da bozulmadı.

Bodrum Gündem Haber

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında TED Bodrum Koleji’nin 32 öğrencisi İngiltere, Almanya, ABD, Kanada, İtalya, Fransa, İrlanda, İsviçre ve Hollanda’da, en seçkin üniversitelerden burslu kabul alarak büyük bir başarıya imza attı.

TED Bodrum Koleji Lise Müdürü Ersin Erkan, öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek; “Amacımız evrensel bilimle ülkemizi geleceğe taşıyacak dünya vatandaşları yetiştirmektir. Atamızın da söylediği gibi onları birer kıvılcım olarak gönderiyoruz ve gür alevler halinde döneceklerine inanıyoruz. Akademik, sosyal, sanatsal, sportif çalışmaları ve yabancı dil yetkinliği ile hayata her yönüyle hazırlanan öğrencimizin başarıları da bu sürecin ne kadar doğru yürütüldüğünün ispatıdır. Bilim İnsanı Yetiştirme Programımızdan ve Anadolu Lisemizden mezun olan öğrencilerimiz dünyanın en saygın üniversitelerinde, en iyi bölümlerde burslu olarak öğrenim görüyorlar. Mezuniyet sonrasında da yaptıkları işlerle göğsümüzü kabartıyorlar.” açıklamasında bulundu.

YK-Enerji-14062024
YK-Enerji-14062024
previous arrow
next arrow

Mevcut erken kabullere göre 32 öğrencisi yurt dışındaki üniversitelerde öğrenim görmeye hak kazanan kolejde tüm sonuçlar açıklandığında bu sayının daha da artması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.