Bakanlık 41 arsayı satışa çıkarıyor, 4 tanesi Bodrum Peksimet’te

Bakanlık 41 arsayı satışa çıkarıyor, 4 tanesi Bodrum Peksimet’te
polat-galle-27.02.2023
previous arrow
next arrow

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye’deki 53 ilde 747 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkardığını duyurdu. Bu arsalardan 41 tanesi Muğla’da yer alıyor.

Haber: Çiçek Yaman Bozoğlu

İmar durumu muhammen bedel (KDV Hariç) satışa sunulan taşınmazlardan Muğla’da 41 Muhtelif Arsa yer alıyor. Bodrum’un Peksimet mahallesinde Tarım Alanı ve Doğal ve Ekolojik Yapısı Korunacak Alan içinde yer alan 4 arsa da satışa çıkartılıyor.

Bodrum, Datça, Fethiye, Marmaris, Menteşe, Milas Ve Ortaca’da Tarım Alanı, Doğal ve Ekolojik Yapısı Korunacak Alan, Tarım Alanı ve Doğal ve Ekolojik Yapısı Korunacak Alanlar yer alıyor.

41 arsanın yer aldığı yerler şöyle; Peksimet,  Datça Patlangıç, Söğüt, Hacıilyas, Kıyıkışlacık, Meşelik, Olukbaşı, Dalyan Sarıgerme, Bodrum, Fethiye, Marmaris, Menteşe, Menteşe, Milas, Ortaca

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.