CHP Muğla’nın Emektar İsmi Mustafa Öztürk Hayatını Kaybetti

CHP Muğla’nın Emektar İsmi Mustafa Öztürk Hayatını Kaybetti
polat-galle-27.02.2023
previous arrow
next arrow

Muğla siyasetinin sevilen isimlerinden, Cumhuriyet Halk Partisi’nde yıllarca emek vermiş Mustafa Öztürk, bir süredir mücadele ettiği pankreas rahatsızlığına yenik düştü.

CHP Muğla İl Başkanlığı ve Yatağan İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Öztürk, sadece partililerin değil, onu tanıyan herkesin gönlünde iz bırakan bir isimdi. Teşkilat yapısına olan bağlılığı, örgüt içindeki birleştirici rolü ve mütevazı kişiliğiyle hatırlanacak.

CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı paylaşımda, “Baba dostu, önceki dönem İl Başkanımız Mustafa Öztürk’ü kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyorum. Değerli başkanıma Allah’tan rahmet; örgütümüze, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum,” sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Mustafa Öztürk, uzun yıllar görev yaptığı memleketi Yatağan’da son yolculuğuna uğurlanacak.

Bodrum Gündem olarak biz de, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Muğla halkına büyük emeği geçmiş Mustafa Öztürk’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.