6. İdi̇l Bi̇ret Festi̇vali̇ Bodrumda Başladı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL ALTINCISI DÜZENLENEN İDİL BİRET MÜZİK FESTİVALİ, KLASİK MÜZİK TUTKUNLARINI BİR ARAYA GETİRMEYE DEVAM EDİYOR.

6. İdi̇l Bi̇ret Festi̇vali̇ Bodrumda Başladı
polat-galle-27.02.2023
previous arrow
next arrow

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen İdil Biret Müzik Festivali, klasik müzik tutkunlarını bir araya getirmeye devam ediyor.

18 Temmuz Cuma günü Bodrum’da başlayan festivalin final konserinde ise Türkiye’nin önde gelen piyanistlerinden Emre Elivar ve genç yetenek Lal Karaalioğlu, Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası eşliğinde dinleyicilere unutulmaz bir müzik şöleni sundu.

Sanatı toplumla buluşturmayı amaçlayan ve her yıl büyüyerek devam eden İdil Biret Müzik Festivali’ne girişler bu yıl da ücretsiz. Festival, klasik müzik alanında hem deneyimli sanatçıları hem de genç yetenekleri aynı sahnede buluşturmasıyla dikkat çekiyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.