Bodrum Gündem

Bodrum CHP Kadınları : Balbay Ve Haberal Özgür Kalsın..

Bodrum CHP Kadınlar Kolunın düzenlediği tutuklu milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberala Özgürlük eyleminde 200 mektup gönderildi.

Bodrum CHP Kadınları : Balbay Ve Haberal Özgür Kalsın..
05.08.2011
0
A+
A-

 


  levonorgestrel price


Bodrum CHP Kadınları :


Balbay Ve Haberal Özgür Kalsın…

Bodrum CHP Kadınlar Kolu’nın düzenlediği tutuklu milletvekilleri Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal’a Özgürlük eylemine 200 kişi katıldı.


order Prozac online Bodrum Gündem Haber


Ellerinde Balbay ve Haberal’a yazdıkları mektup ve APS zarfları ile birikte Bodrum PTT’si önüne gelen CHP’li kadınlara vatandaşlar ve turistlerinde alkışlarla destek verdiği görüldü.


Bodrum CHP Kadınlar Kolu Gurubu tarafından Bodrum PTT Müdürlüğü önünde düzenlenen eylemde Bodrumlu kadınlar Balbay ve Haberal’ın tutukluluk haline isyan etti. CHP İlçe Binasında toplandıktan sonra CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, Kadınlar kolu Başkanı Saime Demirtaş ve sanatçı Zaliha Ayvar’ın katıldığı gurup ellerinde Haberal ve Balbay’a yazdıkları mektuplarla PTT binasına yürüdüler.


Balbay ve Haberal’a  yaklaşık 200 mektubu APS ile göndereceklerini belirten Demirtaş yaptığı açıklamada “Türkiye’nin geleceği hazırlanırken Atatürk ilke ve inkılaplarından ayrılmadan demokrasi mücadelesi verdiğiniz, Atatürk devrimlerinin ışığında aydınlık ve çağdaş bir gelecek kurma görevinizde başarılar diliyor bir an önce özgürlüğünüze kavuşmanızı ve size karşı yapılan haksız uygulamanın ortadan kalkmasını diliyoruz” dedi. Demirtaş Balbay ve Haberal’ın tutuklu kaldığı sürece Bodrum CHP’li kadınların çeşitli eylemlerini sürdüreceklerini söyledi.


Ventolin price

BAŞBAKAN UNUTMASIN…


İlçe Başkanı Öztürk ise her platformda demokrasi mücadelesi verdiğini belirten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yasaklamalar sürecinde CHP’nin sayesinde seçilme hakkı elde ettiğini belirterek “Sayın Erdoğan geçmişteki günleri unutmasın, kendisine yapılan haksızlıkların bir başkasına da yapıldığında aynı tepkiyi versin ki bahsettiği demokratik ortamdan bahsedelim. Halkın seçtiği bu iki arkadaşımız tam 900 gündür nedenini bilmeden, ceza almadan içeride tutulmaktadır, bu demokrasi ayıbı Başta Erdoğan olmak üzere tüm sorumlularındır” dedi.


Gurup yaklaşık 20 dakika süren eylemini alkışlarla sona erdirdi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.