Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Kuşcu’dan Ak Partiye Ziyaret

Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Kuşcu’dan Ak Partiye Ziyaret
polat-galle-27.02.2023
previous arrow
next arrow

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Kuşcu, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Seha Ergene’yi makamında ziyaret etti. Ziyarete ilişkin açıklama, Ergene’nin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Ergene, paylaşımında İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Kuşcu’yu teşkilatta ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, görüşmede son günlerde eğitim kurumlarında yaşanan üzücü olayların ele alındığını ifade etti.

Açıklamada, Siverek’te bir lisede meydana gelen silahlı saldırı ile Kahramanmaraş’ta bir ortaokulda yaşanan olayların gündeme geldiği aktarıldı. Bu tür hadiselerin toplumda derin üzüntü yarattığını vurgulayan Ergene, çocukların güvenliğinin her şeyden önce geldiğine dikkat çekti.

Görüşmede ayrıca Bodrum’daki okullarda güvenliğin artırılması ve benzer olayların önüne geçilmesi adına alınabilecek tedbirlerin değerlendirildiği belirtildi. Ergene, bu tür olayların Bodrum’da yaşanmaması adına gerekli tüm adımların atılması konusunda kararlı olduklarını ifade etti.

Seha Ergene paylaşımında, yaşanan olaylarda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilere Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı dileyerek, eğitimin toplumun en hassas alanlarından biri olduğunu ve bu sorumluluk bilinciyle hareket etmeye devam edeceklerini kaydetti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.