Bodrum Gündem

Dev adamlar Türkiyeye 5 Katını Kazandırdı…

12 Dev Adam, ülkemizde düzenlenen 2010 Dünya Basketbol Şampiyonasının
final maçında ABDye yenilerek turnuvayı 2. olarak tamamladı ve gümüş
madalyanın sahibi oldu. Maç 183 ülkeden yayınlandı, Türkiye tanıtımı tavan
yaptı.

Dev adamlar Türkiyeye 5 Katını Kazandırdı…
19.09.2010
0
A+
A-

Bodrum Gündem Haber

get methotrexate
Turnuvaya C Grubu′nda başlayan ve burayı 5′te 5′le tamamlayan 12 Dev Adam 2. turda Fransa′yı, çeyrek finalde Slovenya′yı, yarı finalde de Sırbistan′ı geçerek büyük bir başarıya imza atan 12 Dev Adam, finalde ABD′yi deviremeyince gümüş madalyaya razı oldu.

1700 BASIN MENSUBU GÖREV YAPTI
Türkiye′de yapılan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası′nda 1700 basın mensubu görev yaptı. Şampiyonada Türkiye′den 500 basın mensubu takip ederken, 1200 yabancı basın mensubu da şampiyonayı izledi.


183 ÜLKEDE YAYINLANDI
2010 Dünya Şampiyonası, 183 ülkeden yayınlandı. Bugüne kadar ilk kez bir Dünya Şampiyonasının 183 ülkede yayınlandığı ve bu sayının rekor olduğu bildirildi.


ALKIŞLARLA ÇIKTIK, ALKIŞLARLA AYRILDIK Plavix online
(A) Milli Basketbol Takımı, final maçında ısınmak için sahaya çıkarken, salonu dolduran Türk basketbolseverlerden büyük alkış aldı. “12 Dev Adam” şarkısı eşliğinde milliler sahaya çıkarken, salondaki taraftarlar ayağa kalkarak, milli takıma büyük destek verdi. ABD Milli Takımı oyuncuları sahaya çıkarken ise ıslıklandı. Maç sonunda da sahadan mağlubiyetle ayrılmamıza rağmen tüm salon oyuncularımızı ve teknik ekibi ayakta alkışladı.


Buy Kamagra

12 DEV HARCANAN PARANIN 5 KATINI KAZANDIRDI.
Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, “Şampiyona için 160 milyon lira harcadık. Basketbol Milli Takımı 5 katını kazandırdı” dedi. Referans gazetesinde yayınlanan habere göre; Akgül şunları söyledi:


“Yatırımların karşılığını fazlasıyla alıyoruz. Yurtdışındaki arkadaşlarımız arıyor ve televizyonlarda Türkiye ve organizasyonla ilgili haberlere çok geniş yer verildiğini söylüyor. Bu tanıtımları milyon dolarlara yaptıramazsınız. Türkiye için muhteşem bir tanıtım oluyor.”


Yapılan harcamaların 5 katı değerinde ülke tanıtımı yapıldığını kaydeden Akgül, “Ankara′daki salon için 60 milyon, İzmir için 70 milyon ve organizasyon için de 30 milyon liralık maliyetimiz oldu. Bütün harcamalarımız 200 milyon liraya bile ulaşmıyor. Ama reklam getirisine baktığımızda bunun en az 5 mislini kazandık. Bilet paralarını gelirden bile saymıyorum. Ayrıca sporcumuz ve Türk sporu açısından da önemli yatırım yapmış olduk. Kalıcı tesislerimiz oldu” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.