Bodrum Gündem

Kaplan  “Bodrum İçin Başkandan Gelecek Görevlere  BESİAD Olarak Hazırız…”

Kaplan  “Bodrum İçin Başkandan Gelecek Görevlere  BESİAD Olarak Hazırız…”

BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan, BESİAD olarak Bodrum Belediye Başkanı Aras’tan gelecek olan tüm projelere ve Bodrum İçin çalışmaya hazır ve açık olduklarını söyledi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

BESİAD (Bodrum Esnaf ve Sanayici İş İnsanları Derneği) üyeleri Bitez’de düzenlenen etkinlikte bir araya geldiler.

Bitez Aktur’daki Sarnıç’ta bir araya gelen BESİAD üyeleri, gün batımı eşliğinde güzel saatler geçirdiler. BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan, yaz döneminde yönetim kurulunun bir buçuk ay kadar yönetim kurulu toplantılarına ara verdiklerini, bu dönemde üyelerin kaynaşması için bir dizi etkinlik düzenlediklerini kaydetti.

 “Ekim Ayında Geniş Katılımlı İş Zirvesi İçin Hazırlıklar Sürüyor… “

BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan, geçtiğimiz hafta yönetim kurulu olarak Turizm Bakanına yapmış oldukları ziyaret ile ilgili olarak “Ekim ayında geniş katılımlı bir iş zirvesi düzenleyeceğiz. Bodrum’da bu konu ile ilgili mutfak çalışmalarımız sona ermek üzere. İlk davetimizi de Turizm Bakanlığı’na yaptık. Zirvede Türkiye’nin değerli iş insanların bir araya getirilmesini amaçlıyoruz. Bodrum’un tanıtımının ön plana çıkarıldığı bir hazırlık halindeyiz. Bu davet esnasında Bodrum’daki turizm sorunları ile ilgili de kısa da olsa bir görüşme yapma şansımız oldu. Sonrasında ülke çapındaki iş insanlarının davet etmeye devam edeceğiz. Türkiye’de çok fazla yapılmamış bir etkinliği temellerini atmış olduk. Ulusal anlamda da oldukça büyük ses getirmesini planlıyoruz. Zirvenin ekseninde İş dünyasının Bodrum’da buluşması var ama tanıtımına da ekonomik olarak değer katacak etkinliklere de ev sahipliği yapacak.” Dedi.

“Bodrum İçin Başkandan Gelecek Görevlere  BESİAD Olarak Hazırız…”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın seçimlerden önce Bodrum için sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmalar yapacağına dair söylemlerini hatırlattığımız BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan, önümüzdeki günlerde belediye başkanı ile bir görüşmeleri olacağını belirtirken “Göreve geldiği ilk aylar yoğunluğundan kaynaklı sivil toplum kuruluşlarına  zaman ayıramamış olmasını tolere edebiliriz. Turizm sezonu nedeniyle bazı konuların acilen toparlanması gerekmiş olabilir. Kısa ve Orta vadeli çözülebilecek konulara vakit ayırması konusunda biraz daha toleranslı davranıyoruz ama kendisiyle se sürekli iletişim halindeyiz. Üstelik Belediyemizle örtüşen çok kuvvetli bazı projelerimiz var. Önümüzdeki günlerde projelerimizi anlatacağımız bize görev vermesini önereceğimiz bir görüşmemiz olacak. Bazı durumlarda beklentilerin karşılığı olmayan sonuçlar ortaya çıkabiliyor. Bunların içine bizim de sözümüz olabilecek durumlar var tabii ki ama biraz daha toleranslı davranıp en azından şu an için Turizm adına yoğun bir sezon çok daha öncelikli konularla yaptığı mesaisine de saygı duymak lazım” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.