Bodrum Gündem

Turgutreis Sanıkları Adiliyede…

Sanıkların tümü tutuklanma talebi ile adliyeye sevk edildi.

Turgutreis Sanıkları Adiliyede…
07.06.2010
0
A+
A-


Zeki Özkeskin/Bodrum Gündem buy Retin-A


Turgutreis Belediyesinde Bodrum Cumhuriyet Başsavcısının koordinasyonu ile  Muğla İl Jandarma Komutanlığı′na bağlı ekipler tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alınan sanıklar adliye ye çıkarılmaya başlandı. misoprostol buy online


 


Hafta sonu tatili olmasına rağmen gözaltına alınıp sorgulamaları tamamlanan sanıkların 26 sı 7 araç ile hakim karşısına çıkarılmak üzere Bitez Beldesinde bulunan Adliye Binasına getirildi. Sanıklar Adliyeye getirilmeden önce sağlık kontrolleri Bodrum Devlet Hastanesinde yapıldı. Sorgulama süreleri dolmayan diğer sanıkların ifadelerinin tamamlanması ile Pazartesi veya Salı günü adliyeye getirilerek hakim karşısına çıkarılacağı öğrenildi. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından uzun süredir sorgulamaları devam eden sanıkların hepsi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Gözaltında bulunanların yakınları, adliye ve jandarma komutanlığı önüne gelerek gelişmeleri takip ediyor ve  bilgi almaya çalışıyorlar.


 


Turgutreis Belediyesinde düzenlenen ve 3′ü bayan toplam 52 kişinin gözaltına alındığı operasyonda gözaltına alınanların arasına eski Belediye Başkanı A.S.Y,Makam Şöförü A.D.Z, Meclis Üyeleri M.D, T.S, M.K , Halkla İlişkiler Müdürü A.Ü, İtfaiyeci H.Y, mimar C.K nında bulunduğu öğrenildi.


 


Turgutreis Belediyesinde düzenlenen operasyon ile gözaltına alınan sanıkların ilk gün doktor kontrolleri ise Jandarma komutanlığına gelen doktorlar tarafından yapıldığı bilgisine ulaşıldı.


 


Turgutreis belediyesinde geçmiş dönem yaşanan yasadışı uygulamalara ilişkin geçtiğimiz Ekim ayında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın sonunda çok sayıda evrak ve bilgisayara da el konulmuştu. cheap Zithromax


 


Gözaltına alınanlara yönelik olarak, özellikle  imar konularında rüşvet almak,ihaleye fesat karıştırmak,yolsuzluk,görevi kötüye kullanmak ve irtikap gibi suçlamalar isnat ediliyor.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.