Bodrum Gündem

Bodrum YGS Birincisine Mangallı Kutlama

02.04.2013
0
A+
A-

ÖSYM?nin 24 Mart?ta Türkiye genelinde gerçekleştirdiği YGS sınavının Bodrum birincisi Bodrum Anadolu Lisesi öğrencilerinden Kerime Semanur Türker oldu.

order Xenical online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem purchase Strattera purchase Fluconazole

8 bin kişinin sıfır çektiği ve 8 gün sonunda açıklanan YGS sınavında Türkiye sıralamasında 400. Ve Bodrum?dan birinci sıraya giren Bodrum Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Kerime Semanur Türker ve arkadaşları için okul yönetimi ve öğretmenleri tarafından okul bahçesinde  mangal partisi düzenlendi.

Lise son sınıftaki 150 öğrencinin de baraj puanı olan 180?ni geçtiğini söyleyen Bodrum Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Hatice Orman ?Okulumuzun son sınıfında bulunan 150 öğrencimiz de LGS sınavında baraj olan 180 puanı geçti. Aynı zamanda 8 öğrencimiz 450 nin üstünde puan aldı.  Bodrum yarımadası birincisinin okulumuz öğrencilerinden Kerime Semanur Türker oldu, kızımızla gurur duyuyoruz. Sınava giren son sınıf öğrencilerimize moral olması için yönetim ve öğretmenler olarak böyle bir organizasyon yaptık. İyi moral, sınav stresi çeken çocuklarımızın en büyük ilacı. Bizler öğretmenler ve yönetim olarak her zaman çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğiz? dedi.

Bodrum birincisi olan Kerime Semanur Türker,  ilk yıldan bu yana sistemli olarak çalıştığını, bu yöntemle kendine de z aman ayırabildiğini ifade ederken, lise dörde kadar dershaneye de gitmediğini dile getirdi. Semanur Türker ? Ben sadece sistemli çalışmaya özen gösterdim.  Lise dördün ilk dönemine kadar herhangi bir dershaneye de gitmedim. Fizik öğretmenim Salih Çıplak benim bu sınava hazırlanmamdaki en büyük destekçim oldu. Kendisine ve diğer bütün öğretmenlerime de teşekkür ediyorum.  Sınavda 485 puan aldım. Aslında hepsini de çözebilirdim, umarım YYS?de bunu başarıp 500 tam puan alarak hedefim olan tıp alanında eğitim alabilirim? dedi.

Okul bahçesinde yapılan mangal partisinde liseli gençler hem sınav stresi atıp, hem de eğlenceli saatler geçirdiler.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.