Bodrum Gündem

Çanakcı Ekibiyle Bahçeyaka Esnafını Ziyaret Etti

20.01.2014
0
A+
A-

cheap Lithium Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının 9 Şubat 2014 Pazar günü Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde yapılacak seçimler öncesi Başkan Aytekin Çanakcı ve ekibi seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdürüyor.

Bodrum Gündem/19 Ocak 2014

Başkan Aytekin Çanakcı seçim çalışmaları kapsamında şehir içi taksi durakları, servis şoförleri ve Mazı Köyü, Pınarlıbelen Köyü gezilerinin ardından Bahçeyaka Köyü şoför esnafını da ziyaret etti. Ekibiyle birlikte Bahçeyaka Köyü Sarnıçbaşı Kahvesinde gelen Başkan Ayatekin Çanakcı’yı çok sayıda şoför esnafı karşıladı. 9 Şubat’ta yapılacak olan seçimler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Aytekin Çanakcı 20 yılının cemiyette geçtiğini gittiği yerlerde kendisini karşılayan esnafa ben bunu nereden tanıyorum bu kimdi gibi tereddüttü olmadığını ifade ederek,  “Arkadaşların baya içine girmişiz. Çalışmalarımız süresince hepsiyle birebir yakın ilişkiler içinde olmuşuz.”dedi.

Başkan Aytekin Çanakcı, 2010 yılından buyana 4 yıl geçtiğini ve 2014 seçimlerinin geldiğini belirterek, “Diğer adaylarla da görüştük. İlk seçim tarihi olan 2 Şubat’ta hiçbirimiz oy verecek arkadaşlarımızı getirmeyeceğiz. Şubat’ın 9’unda Allah kısmet ederse seçimlerimizi yapacağız, herkes oy kullanmaya gelecek.”dedi.

Çanakcı,”Ana ekipten iki kişi değişmesine rağmen yedek ekip de değişiklik yapmak zorunda kalıyorsunuz. İleriye dönük, büyükşehir statüsüne geçtiğimiz için yedek yönetimde ve denetimde olan arkadaşlarıma ilerleyen dönemlerde görev vereceğimiz için sağlam bir ekip kurmak istedik. Natrexone order ”şeklinde konuştu.

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aytekin Çanakcı 4 yıllık çalışma dönemlerinde hiçbir oda üyesini sıkmadıklarını dile getirerek,“Hiçbir şey yapmamış olsak dahi ben odanın kapısına kimseyi boynu bükük indirmedim. Ama aidat borcu olsun, ama biner lira borcu olsun elimizden geldiği kadar idare etmeye çalıştık, kimseyi de sıkmadık, belge istedi belgeyi verdik.” Naltrexone no prescription dedi.

Yaklaşık 2 saat süren ziyaret sırasında toplantıya katılan şoför esnafı konuşmaların arasında sık sık akıllarına gelen veya yaşadıkları sorunları ve isteklerini anlatan soruları sorarak cevaplarını aldılar. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sonrası Başkan Aytekin Çanakcı ve ekibi ile Bahçeyaka Köyü şoför esnafı toplu bir fotoğraf  çektirdi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.