Bodrum Gündem

HERŞEY HARİÇ OTEL

NOA Hotels Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Açıkgöz, Bodrum Turgutreiste HERŞEY HARİÇ Otel İnşaa Ediyor.

HERŞEY HARİÇ OTEL
17.12.2010
0
A+
A-


 

 

 

 

 

“HERŞEY HARİÇ OTEL “

 


NOA Hotels Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Açıkgöz, Bodrum Turgutreis’te


“HERŞEY HARİÇ” Otel İnşaa Ediyor.


Noa Life adı altında Turgutreis’te otel ve yaşam alanı kuracaklarını belirten Açıkgöz, bu kompleks içinde 116 otel odası ve 83 villa bulunacağını bildirdi.  Otel odalarının 50 metrekareden 170’e, villaların ise 150’den 400 metrekareye kadar çıkacağını anlatan Açıkgöz, şu bilgileri verdi:

YAŞAM MERKEZİ OLUŞTURACAĞIZ


“AVM’den bowling ve sinema salonlarına kadar farklı bir yaşam merkezi oluşturacağız. 5 adet marka restoran kuracağız. Rezidans konseptinde bizden ev alan misafirlerimiz sadece kıyafetleriyle gelecekler. Beyaz eşyalarını yanında getirmeyecekler. Villaları, senede 21 gün ev sahiplerinin ücretsiz kullanımına vereceğiz. Yatırımcılara, yatırdıkları paraları 7 ila 10 yıl arasında alabilecekleri bir imkan sağlıyoruz.”

2012 MAYIS AYINDA FAALİYETE GEÇECEK
Strattera Buy pattern baldness treatment

Otel kısmında ise herşey hariç sistemiyle misafirlerin karşısına çıkacaklarını ifade eden Açıkgöz, “Sadece oda fasiliteler, spa ve welness ücrete dahil olacak. Önümüzdeki ay inşaata başlayacağız. 2012 mayıs ayında tesisimiz hizmete girecek.” diye konuştu.

YUNAN ADALARI İÇİN KISTASLARA GÖRE HAREKET EDECEĞİZ

GETOB olarak kuracakları bir şirketle Yunan adalarına talip olduklarını da belirten Açıkgöz, “Her iki destinasyonun birlikte pazarlanması daha önce de gündeme gelmişti. Aslında Yunan ve Ege halkı yıllardır birlikte yaşıyor. Biz de kuracağımız özel şirketle Yunan Adaları’na talip olmayı istiyoruz.  Yunanistan Özelleştirme İdaresi’nin çıkaracağı kıstaslar var. Bu kıstaslara göre hareket edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: Turizm Güncel buy Cialis online


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.