Bodrum Gündem

Bodrum Turizm Yeni Logosu…

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon Bodrumun tanıtımında kullanılacak logoyu basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.

Bodrum Turizm Yeni Logosu…
08.09.2011
0
A+
A-

 


 


Topamax 100 mg

Bodrum Turizm Yeni Logosu…


Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon Bodrum’un tanıtımında kullanılacak logoyu basın açıklaması ile kamuoyuna duyurdu.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem


Bodrum’un tarihi, kültürel ve doğal yapısını yansıtan, anfora temalı logo seçtiklerini belirten Başkan Kocadon, logonun Bodrum’u tanıtıcı DVD, CD broşür ve promosyon malzemeleri gibi her türlü tanıtım aracında yeni logonun kullanılacağını vurguladı. Özellikle yerel gazetelerde logonun kullanılmasını isteyen Başkan Kocadon artık bu logo ile hareket edileceğini söyledi.


Bodrum Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılan basın toplantısına Bodrum Belediye ve Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Kocadon ile BOYTAV Genel Sekreteri Cemil Bayraktar katıldı. Bodrum tanıtım logosunun Bodrum’daki sivil toplum örgütlerinin görüşlerinin de alınmasıyla, 2 yıldır kullanılan mavi zemin üzerinde amfora simgesinin bulunduğunu ifade etti.


Oğuz-Özay Tanıtım Ajansı tarafından yapılan 10 logo arasından seçilen amforalı logonun Bodrum’un denizini, tarihini ve doğal yapısını daha iyi yansıttığı için tercih edildiği belirtiliyor. Markalaşmaya giden bir şehrin logosu olması gerektiğini belirten her türlü görsel tanıtım malzemelerinde bu yeni logonun kullanılmasını isteyen Başkan Kocadon, “2 yıldır bu logoyu deneme amaçlı olarak kullanıyoruz. Markalaşmaya gitmenin şartlarından biri de şehrin turizm logosunun olmasıdır. Bundan sonra Bodrum’un turizmdeki tescilli logosu oldu” dedi.


Almanya tanıtımına önem veriyoruz Order Retin-A


Başkan Kocadon, Alman turistleri yeniden Bodrum’a getirmek için çalışmalar yapıldığını belirterek,  “Almanya’nın aylık 10 milyon ziyaretçisi ve okuyucusu bulunan Bild Gazetesi’nin internet sitesi tarafından Bodrum’da tanıtım çekimleri gerçekleştirildi. Alman muhabirler kendi ülkelerinde görsel ve yazılı basında Bodrum’un tanıtımını yapmak için 2 hafta boyunca çalıştı. Ayrıca bu ay içinde Bild Gazetesi tarafından yapılacak bir çekilişle de bir çifte Bodrum tatili hediye edilecek. Bu çalışma ve tanıtımların reklam değeri 1 milyon Euro’dur. Maddi olarak bizden bir şey talep etmediler. Almanya turizminde zayıfız. Almanya’da Bodrum’u tanıtan bilbordlar hazırlayacağız. Bodrum’un iklimi ve tarihi yapısını tanıtıcağız. Almanya’daki turizm fuarında da tanıtımızı yapacağız” dedi.


Bodrum Turizm’de altın çağını yaşadı…


Kocadon, Bodrum’un turizmde altın çağını yaşadığını belirterek, “Eylül ayının ilk haftasının sonuna gelirken turizm belgeli otellerimiz hala dolu. Bu da bizi mutlu ediyor. Doluluğun bu şekilde devam etmesini diliyoruz. Ekim ayının 15’i ne kadar turizm çok iyi gözüküyor. Alt yapı ve üst yapı yatırımların yapılması için 2011 yılına, 6 milyon dolarlık bir yatırım ile girdik. Bunun karşılığında hedefimizi, Bodrum’un Türkiye ekonomisine döviz girdisini 1 milyar 200 bin dolar olarak, turist sayısını ise 1 milyon buy Viagra Gold   100 bin  olarak hesaplandık. Yapılan yatırımlarında Türkiye ve Bodrum’un ekonomisine büyük girdi sağlayacağını düşündük. Bu hedeflediğimiz rakamlara da ulaşmak üzereyiz. Bodrum bu yıl zor bir sınavdan geçti ve gerçek bir turizm bölgesi olduğunu gösterdi” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.