Bodrum Gündem

Vali Çiçek Sağlık Vakfı ve Bodrumspor’u Ziyaret Etti…

12.03.2015
0
A+
A-

SLIDE metoclopramide online order tadalafil buy Topamax

Önceki Bodrum’da bulunan Muğla Valisi Amir Çiçek, basın mensupları ve sivil toplum örgütleri ile gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarının ardından bir dizi ziyarette bulundu.

Bodrum Gündem Haber

Öğleden sonra gerçekleşen ziyaretlerin ilki Turgutreis Mahallesinde bulunan Bodrum Sağlık Vakfı’na yapıldı. Ziyarette Vali Çiçek’e İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay Halil Çelik, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya eşlik etti.

Vali Çiçek’i Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Salih Biçer, Yönetim Kurulu Üyeleri Can Pulak, İbrahim Akkaya, Mazhar Vardar karşıladı.

Vakfın hizmet binasını gezen Vali Çiçek, eğitim alan öğrencilerle tek tek ilgilendi.

Bodrum Sağlık Vakfı’nın çok önemli çalışmalar yaptığını ve yapılan çalışmaları yerinde görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Vakfın engellilerin hem rehabilitasyonu hem de topluma kazandırılması açısından oldukça önemli projeler yürüttüğünü söyleyen Vali Çiçek, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederek, başarılar diledi.

Vakıf hakkında bilgi veren Başkan Biçer ise yaptığı konuşmada “Bodrum Devlet Hastanesi’nde 1996 yılında hizmet vermeye başlayan vakfımız engelli bireylerin bağımsız olarak yaşamlarını sürdürmelerini sağlamayı, ailelerin ve toplumun her kesiminde engelli farkındalığını arttırmayı amaçlamaktadır. Begonvil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’mizde bedensel, zihinsel engelli 160 öğrenciye eğitim ve rehabilitasyon hizmeti vermekteyiz. Engelli bireylerin topluma kazandırılması için eğitim ve fizyoterapi çalışmaları, kaynaştırma öğrencilerine destek eğitimi, aile destek eğitimi, sosyal etkinlikler, seramik atölyesinde el emeği hediyelik ürünlerin üretilmesi gibi çalışmalar yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

Bodrum Sağlık Vakfı karşısındaki arsaya engelliler için ek bina yapmaya başladıklarını söyleyen Biçer, projenin %48 devlet %52’si gönüllülerin desteği ile projenin hayata geçirildiğini söyledi.

Muğla Valisi Amir Çiçek diğer bir ziyaretini ise Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta ilimizi başarıyla temsil eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü’ne gerçekleştirdi.

Vali Çiçek ve beraberindeki heyeti Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, teknik ekip ve futbolcular karşıladı.

Ziyarette yaptığı açıklamada Bodrumspor’un ilin gururu olduğunu belirten Vali Çiçek “İlimizin değeri Bodrum Belediyesi Bodrumspor yüzümüzü güldürüyor. Kulüp hem Bodrum’un hem de Muğla’nın önemli bir marka değeri. Her zaman yanınızdayız. Aranızda bulunmaktan çok mutluyum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Hak ettiğiniz yeri alacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grupta başarıyla mücadele ettiklerini söyleyen Başkan Karakaya, 3’ü deplasmanda 2’si kendi sahalarında toplam 5 maça kaldığını bu maçlardan galibiyet almayı hedeflediklerini kaydetti.

Başkan Karakaya, Vali Çiçek’e şampiyonluk için hazırlanan altın sarısı 48 numaralı Bodrumspor forması ve atkısını hediye etti.

Vali Amir Çiçek ziyaretlerin ardından akşam saatlerinde Muğla’ya döndü.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.