Bodrum Gündem

BABA PARASI DEĞİL ALIN TERİ

11.04.2014
0
A+
A-

AKP’ye oy vermeyen % 57 var ya, onların ne bu dünyada, ne de öteki dünyada yatacak yerleri olmayacak. Bunun çok sebebi var ama en önemlisi Bilal Erdoğan’a (Bilal Oğlana) atılan iftiralardır.
Yok, Bilal Oğlan hiçbir şeyden anlamazmış da, yok 1 Milyar Avrocuk parayı
1 günde sıfırlayamamış da, babası olmasa aç kalırmış da, kimseyi
tanımazmış da, bir baltaya sap olamazmış da mış-mış da mış- mış!
Hepsi lagara-lugara, avara kasnak…

Bilal Oğlan ’ın Bülent Amcası dün açıklama yaptı. Örtmekten sorumlu olan Bülent Amcası; “Bilal Bey bizim kıymetlimizdir, inşallah. Kendisini severiz, maşallah. Kimse kendisine iftira atmaya kalkmasın.
Ya çarpılırlar, ya da sidiklikleri bağlanıverir, maazallah.
Bilal Bey Oğlumuzun şahsi hesabına gelen 99 Milyon 999 bin 990 Amerikan Doları, babasından kalan bir para değildir. Bağıştır bağış. Bu bağışta Bilal Bey’in alın teri mevcuttur. Ayrıca sadece bu mu? Yurt içinden de hayırsever Müslüman İşadamları kendi rıza ve dualarıyla Bilal Bey Oğlumuza 29 TRİLYON TL bağışta bulunmuşlardır, maşallah. Hepsi ve daha gelecek olanlar, Bilal Bey Oğlumuzun gayretleri, zekâsı ile olmuştur ve olacaktır, inşallah…”

Eyyy, yüzde elli yedi, şiştin mi? Var mı içinizde altı ay içinde 100 Milyon Dolar ve 29 Trilyon TL toplayacak bir uyanık? Ha var mı? Varsa çıkarın ortaya, yoksa oturun, sesinizi çıkarmayın, beceriye ve el çabukluğuna saygı gösterip şapka çıkartın…
Erdoğan’ı ve Muhterem Bilal Oğlanı yakından takip ederseniz, kısa zamanda nasıl helal para kazanılır, nasıl poponuz terlemeden, alın teri ile bağış toplanır ve zengin olunur, bunu öğrenirsiniz.

Önemli olan iyi(!) insanlar ile dost olabilmek ve her hal ve şartta ona sahip çıkmaktır. Varlıklı ve hayırsever bir dost buldun mu, ona sımsıkı yapışacaksın ve eller ne derse desin onu bırakmayacaksın.

Erdoğan ile Yasin El-Kadı’nın dostluğu işte böyledir. Adeta aşk gibi bir ilişkiye benzer. ABD, adamı El-Kaide terör örgütüne yardım ve yataklıkta bulunmaktan “Terör Listesine” alıyor,
Erdoğan ne diyor; “Böyle bir şey olmaz, ben Yasin El-Kadı’yı tanırım. Hayırsever biridir. Ben tüm mal varlığımla ona kefilim…” Aşka-dostluğa bakar mısınız?

Reza Zerrab denen çocuk, Erdoğan’ın Bakanlarını parayla maymuna çevirmiş, oynatıyor.
Erdoğan Reza için; “Türkiye’ye katkısı olan hayırsever biri” diyor.
Erdoğan böyle derse Bakanı; “Korkma Reza, ben senin önüne yatarım, ez beni, çiğne beni” demez mi?
Peki, Hayırsever Reza ne der; “Memur ile Fahişenin bahşişini PEŞİN vereceksin…” Eski İçişleri Bakanı ne de olsa eski memur değil mi?  

Erdoğan 3 Y ile mücadele etmek için iktidara gelmedi mi? Hee geldi.
Birinci Y, Yolsuzluk idi. Artık yolsuzluk yapan var mı? Devletin bir kuruşu, başkasının cebine gidiyor mu? Artık her şey gönül rızası ve bağış sistemi ile yapılıyor, inşallah. 630 Milyon Dolarlık “Haram Havuzu” için zorlama var mı? Yok. Adamcıklardan balya-balya dolarlar seve-seve alınmıyor mu? Evet.
Devlet ihalelerinde hep bunlar kazanırmış, bundan sonra da tüm ihaleleri alacaklarmış, geçin bunları yahu. Yolsuzlukların inlerine girdiler, inlerine…

order methotrexate online

İkinci Y, Yoksulluk idi. Memlekette yoksul mu kaldı? Erdoğan’a göre, kelle başına gelirimiz 10 Bin Doları aşmış. Daha ne istiyorsunuz ki?
Yediğiniz önünüzde, yemediğiniz buzdolabında…

Üçüncü Y, Yasaklar. Yasak-masak kalmadı kardeşim. Erdoğan’a her şey serbest. Yasak koyan olursa, Erdoğan ona da bir yasak koyar, feleği şaşar. Tamam mı?

Eyy yüzde elli yedi;
İftira etme, nazar etme ne olur, çalış senin de olur. Onun bunun parası ile vakıflarıyla, zuladaki istifleriyle ilgilenmeyi bırak. Çok konuşmakla zengin olunsaydı, papağanlar dolar milyarderi olurdu.
Eğer yumurta sesi güzelleştirseydi, tavukların kıçı assolist olurdu” demiş atalarımız…

Erdoğan ve ekibi anlayacağınız dilden konuşmadan, Bilal Oğlanın alın terine hürmet edin. Ama nerde sizde o feraset! Fakire sucuk vermişler, YAMUK diye almamış, deyişinde olduğu gibi bir türlü “Yol Bulmayı” öğrenemediniz yahu. İstikamet, yüzde kırk üç ’ün yanı, sizi orası paklar. Marş, marş…

Sağlık ve başarı dileklerimle 11 Nisan 2014
Rifat Serdaroğlu

.

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.