Bodrum Gündem

Bu Coşku Pınarlıbelen’deki Okul İçin

14.04.2014
0
A+
A-

Bodrum’da  Göztepe taraftarları Pınarlıbelen köyündeki Nilgün Dr . Kerim Cangır İlkokulu’na destek amacıyla düzenlenen Göztepeliler Gecesi renkli görüntülere sahne oldu.

Order Clonidine Online Bodrum Gündem Haber

Göztepeli taraftarları yalnız bırakmayan kulüp başkanı Hüseyin Altıntaş “Sosyal sorumluluk projesine bölgemizin her noktasında desteğimizi götürmeye eğitim için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gerek taraftarımızı gerekse camiamız topluma örnek olacak projeler geliştiriyor” dedi. Başkan Altınbaş taraftarlarla Göztepe selfisi için poz verdi.

Göztepe Antrenörü Takımı Birinci Yaptı…

Bodrum’da  yaşayan Bodrumlu Göztepeli Taraftar Gurubu,  Pınarlıbelen köyünde yaklaşık 215 öğrencisi olan Nilgün Dr. Kerim Cangır İlkokulu’na destek amacıyla Göztepeliler Gecesi düzenledi. Kaymakam Mehmet Gödekmerdan, Göztepe Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, taraftarlardan sorumlu yönetici Ahmet Dündar, okul müdürü Ulvi Üresin,  Bodrumlu Göztepeliler Gurubu Sözcüsü Emrah Çatak ve yaklaşık 235 taraftar destek verdi. Gecede Göztepe’nin ünlü İsyan marşı söylendi, sarı kırmızı pasta kesildi. Yaklaşık iki yıldır Bodrum’daki birçok sivil toplum örgütü ve Volkan Boya Limited Şirketi’nin desteği ile ilkokula verilen desteğin devam ettiğini belirten Çatak “Bu geceden elde edilen gelirin tamamını da yine okulumuzun eğitim araç ve gereçleri için kullanacağız. Kulübümüzün  hentbol antrenörü Deniz Durmaz’ ın çalıştırdığı okul hentbol takımı il birincisi oldu başarıdan başarıya koşuyor” dedi.

Buy Strattera online Altınbaş Taraftarla Göztepe Selfisi Yaptı Önemli Mesajlar Verdi… Xenical 120 mg

Gecede orkestranın çaldığı müziklerle eğlenen coşan taraftarları yalnız bırakmayan kulüp başkanı Alktınbaş ise özellikle Göztepe’nin son yıllarda aldığı büyük cezalara dikkat çekti, tribün liderlerini sert uyarılarda bulundu. Altınbaş “Kimsenin Göztepe’nin geleceğini karartmaya adını lekelemesine izin vermeyeceğiz. Bugüne kadar hoşgörümüzden ötürü tribünlerdeki taraftar liderlerine ses çıkarmadık ancak kulübümüz artık hem maddi hem manevi yıkıma uğramaya başladı.  Alsancak stadyumuna 70 kamera yerleştirildi, bundan sonra kim suç işlediyse federasyon ve adalet onun yakasına yapışsın kulübümüzün peşini bıraksın, bu cezaları hak etmedik. Tribün lideriyiz diyenler dönsünler 1992-98 yılları arasındaki centilmen taraftara liderlere baksınlar. Bir yandan taraftarımızı arttırmaya gençlerimize çocuklarımıza güzel örnek olmaya devam edeceğiz bir yandan tüm cezalar bize gelecek, yeter artık diyoruz, on tane kadar kendini taraftar lideri diyen kişi var, bunlar kendilerine gelmezlerse gerekeni yapacağız sileceğiz” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.