Bodrum Gündem

Bodrum Deniz Müzesi’ne İlgi Artıyor

22.04.2014
0
A+
A-

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ve Bodrum Belediyesi öncülüğünde 2011 yılında kurulan Bodrum Deniz Müzesi, turizm haftası etkinlikleri kapsamında, 1 gün ücretsiz olarak kapılarını açınca, ziyaretçi akınına uğradı. Turizm sezonunun başlamasıyla da müzeye yerli ve yabancı turistlerin ilgisi arttı.

buy Promethasin online Order Furosemide Buy Viagra Canada Bodrum Gündem Haber

Turizm sezonunun başlamasıyla yerli ve yabancı turistlerin Bodrum Deniz Müzesi’ne olan ilgisi arttı. Turizm haftası etkinlikleri kapsamında 1 gün ücretsiz olarak kapılarını açan Bodrum Deniz Müzesi ziyaretçi akınına uğradı. Turizm haftası nedeniyle hazırladıkları program kapsamında Milas Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri de Deniz Müzesi’ni 42 kişilik grupla birlikte ziyaret etti. Öğrenciler Müze Müdürü Sema Sagat’tan sergilenen eserlerle ilgili bilgi aldı. Ali Kemal Denizaslanı’nın yaptığı tekne maketlerinin, Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın çeşitli eserlerinin ve kıyafetlerinin, Hasan Güleşçi’nin Deniz Kabukları koleksiyonunun sergilendiği müzeye olan ilgi her geçen gün artıyor. Ziyaretçilerin en çok Bodrum Guletlerini ve deniz kabuklarını merak ettiğini belirten Sagat,  ilginin artmasından dolayı memnun olduklarını belirtti.

Müzenin belirli özel gün ve etkinliklerde ücretsiz olarak kapılarını açtığını belirten Sagat, “Müzemiz tanındıkça daha çok ziyaretçiye ulaşıyoruz. Yurtdışından gelen turistler bile geldiklerinde Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın ve Bodrum Guletlerinin sergilendiği bölümleri merak ettiklerini söylüyor. Bu bizi mutlu ediyor. Müzeyi belirli özel günlerde ücretsiz olarak kapılarımızı açıyoruz” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.