Bodrum Gündem

40 Yıllık Mühendisler..

TMMOB bağlı Elektrik Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciliği tarafından düzenlenen yemekte, mesleğinde 40. ve 25. yılını dolduran üyelerine plaket verildi.

40 Yıllık Mühendisler..
06.12.2010
0
A+
A-

40 Yıllık Mühendisler…


 


TMMOB bağlı Elektrik Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciliği tarafından düzenlenen yemekte, mesleğinde 40. ve 25. yılını dolduran üyelerine plaket verildi.


Bodrum Gündem Haber
TMMOB bağlı Elektrik Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciliği, Azka Otelde düzenlenen yemeğine odanın çevre ilçe temsilcilik başkanları ile Denizli Şube Başkanı Abdullah Şavklı’da katıldı. Bodrum Elektrik Mühendisleri Odası temsilcisi İsmail Sever yaptığı konuşmada “Bir sistem en zayıf halkası kadar güçlüdür. Biz kurumsallaşmaya özen gösteriyoruz” dedi.
Denizli Şube Başkanı Abdullah Şavklı ise konuşmasında birlikte olmanın güzel bir örneğini Bodrum’da sergilendiğini görmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Elektirk Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciliği üyelerine teşekkür etti.
TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciği Başkan Yardımcısı Recai Seyman’in sunumu ile plaket alacaklar sahneye davet edildiler. 40. yılını dolduran Hüseyin Cahit Duru, Selçuk Şahin ve Semih Tahaoğlu meslektaşları tarafından ayakta alkışlandılar. 25. yıllarını dolduran Şanlan Bayhan,Nuri Kılınç, Mustafa Akpınar, Salih Zeki Caner, Ahmet Sevim, Cemile Özvezneci, Yıldıray Özmen, Toğman Bülent Manzak, Oktay Akalın, Mahmut Kaya, Adem Demirkaynak, Tarık Yardımcı, Coşkun Şükrü Sarpman, Yaşar Aksöyek ve İsmail Erdem ‘e plaketleri oda temsilcileri ve yöneticiler tarafından verildi.

Geceye katılanlar, Nilgün ve Nursat ikilisinin müzikleri eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadılar. buy Vermox online


Colchicine online

 


40. yıl plaketi alan Cahit Duru Atatürk’ün şoförünün üvey oğlu olduğunu ve Atatürk’ün kendisini Balıkesir ziyaretinde kucağına alarak başını okşadığını anlattı. Duru; “Ben küçükken kırmızı saçlıydım. Şimdi bakmayın siz benim beyaz saçlarıma şimdi. Balıkesir ziyaretinde Atatürk beni babamın kucağında görünce saçlarımdan dolayı dikkatini çekmişim. Beni kucağına alıp, sevdi. Hiç unutamıyorum.” Dedi. Meslek yaşamından anılarını anlattığı görüşmemizde Türkiye’de elektrik mühendisliği ile ilgili bir çok projede yer aldığını ve bir çok sorunu kendi çabaları ile çözdüğünü anlattı. 82 yaşındaki Elektrik Mühendisi Cahit Duru hala çalıştığını, resmi olarak emekli olmasına karşın emekli olmayacağını sözlerine ekledi.


 


Robaxin without prescription

40.yıl plaketi alan Selçuk Şahin ise uzun yıllar yurtdışında yaşamış. Şimdi Bodrum’da yaşıyor. Heredot Üçüncü yaş Akademisini kurarak başkanlığını da yürüten Şahin, Briç Külübü’nün de Başkanlığını yapıyor. Selçuk Şahin, Kanal 8’de görev yapan Gazeteci Haluk Şahin ve Türk Tiyatrosunun önde gelen oyuncularından Nokta ile virgül tiplemesinin noktası Abdullah Şahin.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.