Bodrum Gündem

Türkbükü’nde Migros Jet mağazası Açıldı…

22.04.2014
0
A+
A-

Polat Karlıbel İnşaat Şirketi girişimiyle perakende sektörünün öncüsü Migros Grubu, Bodrum Türkbükü Migros Jet mağazası açılışı ile Türkiye’deki Migros mağaza sayısını 739’a yükseltti.

cheapest Asacol Bodrum Gündem Haber Proscar order buy Cytotec

Polat Karlıbel İnşaat Şirketi girişimiyle Göltürkbükü’nde Migros Jet Mağazası açıldı. Açılışa Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Polat Karlıbel İnşaat  ortakları Alptekin Polat, Çağatay Karlıbel, Migros Ege Bölge Direktörü Muzaffer Tuğsavul, Migros yöneticileri, Bodrum Otel Yöneticileri Derneği (BOYD) Başkanı Serdar Karcılıoğlu katıldı.

Polat Karlıbel İnşaat Şirketi ortakları Alptekin Polat ve Çağatay Karlıbel ve Migros yetkilileri, Göltürkbükü’ne açtıkları Migros Jet ile bölgede önemli bir ihtiyacı karşıladıklarını belirttiler.

Açılış töreninden sonra Alptekin Polat ve Çağatay Karlıbel, konuklarına Göltürkbükü’nün ünlü balıkçısı Atılay Balık’ta bir öğle yemeği verdi.

Göltürkbükü’nde açılan Migros Jet,  Bodrum Yarımadası’nda Yalıkavak’tan sonar açılan 2. Migros Jet mağazası olma özelliği taşırken yarımada genelindeki Migros sayısını da on ikiye yükseltti.

Bodrum Türkbükü’nde ilk kez hizmet verecek en dinamik formu olan ‘Migros Jet’ mağazasıyla müşterilerine alışveriş kolaylığı sağlayacak olan mağazada 4 bin çeşit ürün yer alacak..

Bodrum Türkbükü Migros Jet Mağazası haftanın 7 günü, 09:00-21:00 saatleri arasında hizmet verecek.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. etem köprücü dedi ki:

    Hipermarketlerin, Grossmarketlerin çığ gibi anlamsızca, çoğaldığı vantus gibi küçük yerel esnafı yuttuğu bu orantısız ortamda ,Sayın belediye başkanı Mehmet Kocadon a nacizane tavsiyem…en azından açılışlarına gitmeyiniz….Bu şekilde tavır koyabilirsiniz..Çünkü siz SOSYAL DEMOKRAT bir belediye başkanısınız..ideolojiniz gereği küçük esnafın ve yerel üret,cinin yanında yer almak zorundasınız..Bu insanlar size bu yüzden oy verdi..Emekten yana küçük sermayeden yana Solcu bir belediye başkanı..Yoksa yanılıyor muyuz..Aman bizi sukutü hayale uğratmayın BAŞKAN….