Bodrum Gündem

DİBEK SOFRASINDA “MALABADİ” RÜZGARI ESTİ…

30.07.2016
0
A+
A-

malabadi (2)Türkiye’nin ilk flemenko gurubu Malabadi,  Dibek Sofrasında sevenleri ile bir araya geldi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

23 yıldır flemenko müziğini Türkiye’nin çeşitli yerlerinde seslendiren Gurup Malabadi, dün akşam Dibek Sofrasında müzik severlerle bir araya geldi. Çıkardıkları son albümdeki  parçaları da seslendiren gurup üyeleri   ”Bu kadar olmaz”  parçasına çektikleri klibin yakın zamanda ekranlarda gösterilmeye başlanacağı müjdesini de verdiler.

Okyay Göksu ve Göktay Göksu  kardeşlerin kurduğu  Malabadi Grubu’nun çıkardığı son albümde yer alan ve klip çektikleri “Bu kadar olmaz” parçasını dünyanın önemli flamenco  üstatlarından  Vincento Amigo’nun “Y será verdad” parçasından  derlediler. Gurup ayrıca  ünlü Türk ozanı Pir Sultan Abdal’dan da  “Dostum Dostum” parçasını derleyerek flemenko tarzında seslendirdiler. Malabadi’nin son albümünde yer alan bu iki eser dışında yıllardır konserlerinde seslendirdikleri bütün parçalar  gurubun kurucuları Okyay ve Göktay Göksu’ ya ait.

Okyay Göksu, Göktay Göksu, Biriz  Falay  Göksu, Mert Önal, Orhan Deniz’den  oluşan Malabi gurubu gecenin geç saatlerine kadar Dibek Sofrasında seslendirdikleri şarkıları ile müzik sevenlerin gönlünü fethetti .

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.