Bodrum Gündem

Bodrum Turizmine Gönüllü Destek

Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner, Bodrum Belediyesinin Gönüllü Turizm Geliştirme Danışmanı oldu.

Bodrum Turizmine Gönüllü Destek
18.06.2009
0
A+
A-

Turizm Tanıtma Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Bodrum’un turizm geleceği ile yurtdışı tanıtımının ele alındığı toplantının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı ve TUI’nin danışmanı Hüseyin Baraner biraraya geldiler.

Bodrum’un geleceğinde turizmin önemine her fırsatta değinen Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’un da bulunduğu görüşmede Hüseyin Baraner’e gelecekte görmek istediği Bodrum’u anlattı. Bodrum’u ziyaret eden turist profilinin her geçen gün kötüye gitmekle beraber sayı olarak da azaldığını kaydeden Mehmet Kocadon, Bodrum’un geleceği için turizm profesyonellerinin de yanında olmasını arzu ettiğini belirtti. Proscar order
cheap Robaxin
Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner, Mehmet Kocadon’u eskiden beri tanıyıp takdir ettiğini, Turizm Tanıtma Genel Müdürlüğü’nün de Bodrum’a verdiği destek ve profesyonellerin işbirliğinin Bodrum’u yeniden dünyanın parmakla gösterilen turizm merkezi ve vazgeçilmezi yapacağını belirtti. Bu konuda Mehmet Kocadon’un kendisine vereceği her görevi severek üstleneceğini de belirten Baraner, Bodrum’daki zihniyet değişikliğine duyduğu güveni de ifade etti. order Cialis

Görüşme sonunda Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Avrupa Türkiye Turizm İş Konseyi Başkanı Hüseyin Baraner’e Bodrum Belediyesi’nin Turizm Geliştirme Danışmanı olmasını önerdi. Öneriyi mutlulukla kabul ettiğini belirten Baraner, tamamen gönüllü danışman olacağını ve bu görevden hiçbir maddi karşılık beklemediğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.