Bodrum Gündem

GAYRİMENKULÜN LİDERLERİ

GAYRİMENKULÜN LİDERLERİ EN ÇOK SATAN KİTAPLAR ARASINDA

GAYRİMENKULÜN LİDERLERİ
06.07.2009
0
A+
A-

Türkiye′de RE/MAX çatısı altındaki 20 başarı öyküsünü bir araya getiren ve geçtiğimiz Mart ayında Alfa Yayınevi′nden çıkan “Gayrimenkulün Liderleri”, kısa sürede en çok satılan iş kitapları arasındaki yerini aldı. Ventolin price Cheap Lamisil purchase metoclopramide
“Gayrimenkulün Liderleri”, Haziran ayında D&R′da en çok satış yapan iş kitapları katagorisinde sekizinci sırada yer alırken, Alfa Yayınevi satış verilerine göre kitabın satış rakamı bin′e ulaştı.
RE/MAX sistemi ile tanışmadan önce farklı deneyimlere, işlere ve tecrübelere sahip gayrimenkul profesyonelleri, kitapta yer alan röportajlarında, RE/MAX sistemi içerisinde yer almaya nasıl karar verdiklerini, bu süreç öncesinde neler yaptıklarını, sektörün kendilerine neler kattığını ve başarılarını anlatıyorlar. Gayrimenkul sektöründe kariyer yapmak isteyenler ve gayrimenkul sektörüne ilgi duyanlar için, örnek yaşam öykülerini ve değerli deneyimleri aktaran kitap, sektörde ilk olma özelliğini taşıyor.
Kişisel Gelişim Merkezi (KİGEM) tarafından da önerilen Gayrimenkulün Liderleri kitabı, aynı zamanda Haziran ayında D&R′da en çok satış yapan iş kitabı kategorisinde de sekizinci sırada yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.