Bodrum Gündem

KIYI EGE BELEDİYELER BİRLİĞİ BODRUM BELEDİYESİNİN EV SAHİPLİĞİNDE TOPLANDI

Kıyı Ege Belediyeler Birliği 2009 Temmuz Ayı Encümen Toplantısı, 17 Temmuz Cuma Günü Saat Saat 15:00te Manastır Otelde yapıldı.

KIYI EGE BELEDİYELER BİRLİĞİ BODRUM BELEDİYESİNİN EV SAHİPLİĞİNDE TOPLANDI
18.07.2009
0
A+
A-

Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Ayvalık Belediye Başkanı H. Bülent Türközen, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin katıldı. purchasing Plavix

buy Indocin

Cialis online Toplantıda, Belediyelerin kamu kuruluşlarına olan borçlarının faizlerinin kaldırılması, taksitlendirme seçenekleri, Belediyeleri ilgilendiren önemli konuların hükümete iletilmesine ilişkin yöntem, Yunanistan’ın Ege Adaları Belediyeler Birliği ile temasların geliştirilemsi, kıyı kenar çizgisi, kıyıdaki belediyelerin imar sorunları ve çözümleri için bölgesel bir toplantı yapılmasının önemi gibi konular görüşüldü.

Toplantının sonunda, tüm gündem maddeleri ortaklaşa ve uyum içerisinde karara bağlandı. Çok sıcak bir havada geçen toplantıda çevre belediyelerden gelen Belediye Başkanları, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini bildirdiler.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.