Bodrum Gündem

KALKINMA AJANSI Bodrum temsilcileri seçiliyor..

Bosiad Olağanüstü Toplantı yaparak temsilcisini seçti.Kalkınma Ajansı Bosiad temsilciliğine Kıvanç ESENDEMİR seçildi.

KALKINMA AJANSI Bodrum temsilcileri seçiliyor..
14.08.2009
0
A+
A-

Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulan, 25 Temmuz 2009 tarih ve 27299 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 2009/15236 sayılı:”Bazı Düzey 2 Bölgelerinde Kalkınma Ajansları Kurulması Hakkında Karar” gereğince Denizli merkezli, Aydın, Muğla illerini de kapsayan “KALKINMA AJANSI” kurulmuştur.


  where can i buy Plavix


cheap albuterol

Bu kapsamda Muğla ili Bodrum İlçesinden, üç kurumdan Kalkınma Kurulu Üyesi olarak görev almak üzere, Bodrum Belediyesi, BOSİAD Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneği ile Bodrum Yat İmalatı Bakım Onarım ve Çekek Yeri Toplu İşyeri Kooperatifi’nden  temsilci göndermesi istenmiştir.


 


Bu konuda ilk harekete geçen, BOSİAD (Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulunu olağanüstü toplantıya çağırmış ve Denizli merkezli Kalkınma Ajansında BOSİAD’ı temsilen Kıvanç ESENDEMİR oy birliği ile temsilci seçmiştir.


  buy Cialis online


Konu ile ilgi basın toplantısı yapan BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet KARATAŞ şunları kaydetti;


 


“Kalkınma Ajansı Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığının Bağlı olduğu Bakan’a bağlı olarak çalışırlar.Bölgemizde Başkanlığı Denizli Valisi Sayın Yavuz ERKMEN üstlenecektir.


Teşkilatın yapısında, Kalkınma Kurulu, Yönetim Kurulu, Genel Sekreterlik ve Yatırım Destek Ofisleri bulunmaktadır.


Kalkınma Ajansları, bölgelerinde yönetimlerin planlama çalışmalarına teknik destek sağlamak, faaliyet ve projelere destek olmak, bölgenin yerel kalkınma ile ilgili kapasitesinin geliştirilmesine katkıda bulunmak, bölgenin iş yatırım olanaklarını geliştirme ve artırmaya destek vermek, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları tarafından yürütülen projeleri izlemek, uluslar arası projelerin bölgede tanıtımını yapmak gibi görevleri vardır.


Kalkınma Ajansı içinde BOSİAD olarak yer almaktan onur duyuyoruz.Bu konuyu çok önemsiyoruz, Bodrum için hayırlı olmasını diliyoruz.”dedi.







 

Konu ile ilgil ayrıntılı bilgiler www.bodrumgundem.com sektörel dosyalar katogorisinde yayınlanmıştır.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.