Bodrum Gündem

2009 Yatırımları İçin Aslan Payı Bodrum Yarımadasının

Kültür ve Turizm Bakanlığı Muğlaya, belediyelerin 2009 yılında yapacakları yatırımlar için yaklaşık 4 milyon dolar ödenek çıkarmıştır.

2009 Yatırımları İçin Aslan Payı Bodrum Yarımadasının
24.08.2009
0
A+
A-

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül Muğla’ya, belediyelerin 2009 yılında yapacakları yatırımlar için 5 milyon 820 bin TL ödenek çıkarıldığını söyledi.


 

Konu ile ilgili yaptığı basın açıklamasında Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın geçen temmuz ayında Bodrum Yarımadası’ndaki belediye başkanları ile toplantıda bir araya geldiğini hatırlatan Başkan Algül, “Sayın bakanımızın belediye başkanlarımızın taleplerini ilettiği sayın başbakanımız, belediye başkanlarının talepleri doğrultusunda gerekli çalışmaların başlatılması talimatını vermiştir. Kültür ve Turizm Bakanlığı Muğla’ya, belediyelerin 2009 yılında yapacakları yatırımlar için yaklaşık 4 milyon dolar ödenek çıkarmıştır. Ayrılmış bu ödeneğin yaklaşık 3 buçuk milyon doları yani 4 milyon 930 bin TL’si Bodrum Yarımadası’na ayrılırken, kalanı ise Kavaklıdere, Marmaris Bozburun ve merkeze bağlı çiftlik belediyelerine tahsisi yapılmıştır diflucan without prescription prices of Combivent buy doxycycline online ” dedi.
Ayrılan ödeneklerde ilk sırayı kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarının yer aldığı öğrenildi. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül Bodrum Yarımadası Belediyeleri ile ödeneklerden söz ederken Bodrum Belediyesi’ne 24 temmuz 2009’da atık su arıtma tesisi yapımı için 400 bin TL ödenek gönderildiğini belirtti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.