Bodrum Gündem

BODRUM ÇYDD’DEN SEVİM YOLAY’A AHDE VEFA…

BODRUM ÇYDD’DEN SEVİM YOLAY’A AHDE VEFA…

SAM_1795

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi, 21. Yaz etkinliği Kapanış Şenliğinin ardından Üyeleri, Eğitime yıllarını vermiş, yönetim kurullarında, komisyonlarda görev yapmış Sevim Yolay’ı hastanede ziyaret etti.

Bodrum Gündem Haber

Öğretmenliğinde sayısız öğrenciye eğitim veren Sevim Yolay emekli olduktan sonra da birikimini gönüllü olarak çalıştığı Çağdaş Yaşam çocuklarına, gençlerine aktarmak için durmaksızın çalıştı. Hemen bütün yaz etkinliklerinde görev yaptı. Birlikte başarmanın, el ele vererek çalışmanın önemini bilerek, sorumluluk duygusuyla da örnek oldu. Sağlık sorunları nedeniyle bu yıl derneğin 21. Yaz Etkinliğine katılamayan Sevim Yolay’ı bu kez arkadaşları yalnız bırakmadı. ÇYDD Bodrum Şubesi Yönetim Kurulu ve Eğitim Komisyonu üyeleri Sevim Yolay’ı hastanede ziyaret ederek Çağdaş Eğitime ve Çağdaş Yaşama Katkıları için teşekkür eden bir plaket sundular.

Sevim Öğretmenin arkadaşlarını karşılarken özenli şıklığı, yüzündeki mutluluk görülmeye değerdi. Sevinçle yatağından kalkıp bir koltuğa oturan Sevim Yolay’ın coşkusu odaya gelenlere de yansıdı.

Sevim ablaÇYDD Bodrum Şube Başkanı ve uzun yılar çalışma arkadaşı olan Meral Saraçbaşı’nın elinden plaketini alırken, çevresi arkadaşları ve doktoru tarafından sarıldı. Saraçbaşı; “Neredeyse bütün yaz etkinliklerimizde bizimle olan Sevim Abla’yı bu kez biz yaz etkinliği kapanışında ziyaret ettik. Çağdaş Yaşama ve Çağdaş eğitime yıllarını vermiş sevgili Sevim Yolay’a küçücük bir teşekkür olsun bizden de…” diyerek duygularını ifade etti.

Kısa da olsa, eski günlerin konuşulduğu, anıların tazelendiği güzel anlar fotoğraflarla belgelendi. Gelecek yıl yapılacak yaz etkinliği için planlar yapıldı.  Bu coşkulu topluluğa Hastane personeli ve doktorları da katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.