Bodrum Gündem

Açlık Oyunları…

Yazar Suzanne Collinsin açlık oyunları serisinin ilk kitabı …

Açlık Oyunları…
13.07.2010
0
A+
A-

Açlık Oyunları


 


Suzanne Collins


 


Pegasus Yayınları


 


Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin ıkıntıları içinde Panem ulusu yaşamaktadır. Capitol (başkent) etrafında on iki bölge bulunmaktadır. Capitol  şiddetli ve acımasızdır ve bölgeler bir hat boyunca sıralanıştır. Onların her biri her yapılan açlık oyunlarına katılmak zorundadır. Yarışma için her bölge yaşları on iki ve on sekiz arasında değişen birer erkek ve kız çocuğu göndermek zorundadır. Açlık oyunları TV den canlı olarak yayınlanan ve ölümüne bir kavgadır.


 


On altı yaşındaki Katniss Everdeen annesi ve kendinden daha küçük kız kardeşi ile yaşamaktadır. Oyunlarda kız kardeşinin yerine geçerek ölüm cezasını üzerine alır.


Ancak Katniss daha önce ölüme çok yaklaşmıştır ve bu kez kız kardeşi için ikinci kez hayatta kalma mücadelesi verecektir. Gerçekten ne anlama geldiğini bilmeden bir yarışmacı olmuştur. Eğer bu mücadeleyi kazanırsa hayatta kalma seçeneğini başlatmış olacaktır.


 


KAZANMAK ÜN VE TALİH ANLAMINA GELİR.


  Topamax online


KAYBETMEK KESİN ÖLÜM ANLAMINDADIR.


 


AÇLIK OYUNLARI BAŞLASIN…


 


——–

methotrexate online

 


 


YORUMLAR Order Viagra Gold


 


“Bu kitaba o kadar bağımlı kaldım ki, yemeğe çıktığımda bile kitabı yanımda taşıdım ve masanın altında okumaya devam ettim. Hikayesi beni birçok gece uykusuz bıraktı çünkü bitirdiğimde bile, yatakta bu kitabı düşünmeye devam ettim. Açlık oyunları kesinlikle büyüleyici.”


 


                                                                    —Stephenie Meyer


 


 


Elimden bir türlü bırakamadım… Bağımlısı oldum.”


 


                                                                                   —Stephen King


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.