Bodrum Gündem

BOSİAD, Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemiri Ziyaret Etti…

Bodrum Sivil Toplum Örgütleri, Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemiri ziyaret etmeye devam ediyorlar.

BOSİAD, Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemiri Ziyaret Etti…
14.10.2009
0
A+
A-


Bodrum’da bir çok etkinlikleri ile tanınan Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneği BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karataş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir’e hoş geldiniz ziyaretinde bulundular.


  order Aciclovir


BOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karataş, dernek ile ilgili kısa bilgiler verdi ve “VIZYON buy Topamax 2023” kitabını armağan etti. Ahmet Karataş “Biz, Bodrum’a katkı sağlayan herkesi Bodrum’lu olarak görüyoruz. Dernek olarak bir çok etkinlik yaptık özellikle “Çanakkale Zaferi” ile ilgili başlattığımız etkinlik kurumsal hale dönüşmüştür. Geçtiğimiz yıl Bodrum Ticaret Odası ile birlikte Bodrum’un yapılanması ile ilgili olarak “Bodrum 2023 Sempozyumu” unu gerçekleştirdik ve kitap haline getirdik. Bodrum Yarımadasında onbir belediyenin çok olduğu konusunda ve Büyükşehir statüsünde bir kanunla yönetilmesi gerektiğini ilk defa Bosiad olarak bizler dile getirdik. Öngörülerimizi diğer STK lar ile her zaman paylaştık ve bu öngörülerimiz ile Bodrum için gündem oluşturmayı başardık. Ege Bölgesi Kalkınma Ajansı için Bodrum’dan Bosiad temsilci olarak seçilmiştir. Bizde buradaki görevimizi layıkı ile yapacağız.” dedi.


 


Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, Sivil Toplum Örgütlerinin Bodrumdaki yapılanmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

buy Clonidine

Bodrum Kaymakamı Feridun Cemal Özdemir “Bodrum için yapılacak olan projelerde bira araya gelinerek sonuç alıcı ve birlik sağlamak için gereken desteği vereceğiz.” dedi.


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.