Bodrum Gündem

Sezonun Son Büyük Yarışı Sona Erdi, DAİMA Birinci…

Bu yıl 20 – 24 Ekim tarihleri arasında 21.si gerçekleştirilen yolcuları ile birlikte yarışmaya katılabilen Gulet tipi ahşap yatların bu büyüklükte ki yarış organizasyonu BODRUM CUP dünyada tek olma özelliğini sürdürüyor.

Sezonun Son Büyük Yarışı Sona Erdi, DAİMA Birinci…
25.10.2009
0
A+
A-

21 Ekim sabahı başlayan ve Bodrum-Gündoğan, Gündoğan-Didim, Didim-Gümüşlük, Gümüşlük-Bodrum etapları yapılan yarışlar 24 akşamı sona erdi.


Didim – Gümüşlük etabı rüzgâr olmaması nedeniyle yapılamadı ancak diğer etaplar kuvvetli rüzgâr ve iri dalgalar sayesinde heyecanlı ve zevkli geçti.


Gündoğan’da, Didim’de, Gümüşlük’te yarış sonrası konser ve kokteyllerle eğlenen yarışmacılar adeta festival havasında turizm sezonunu uğurladılar. Akşam eğlencelerindeki konuşmalarında; “Kaya Güneri-3” teknesinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet KOCADON ve “Musandra-2” teknesinde yarışan Gümüşlük Belediye başkanı Mehmet TİRE bu organizasyonun ileriki yıllarda daha fazla etkinliklerle sürmesi için daha fazla katkı sağlayacakları sözünü verdiler.


Kategorilerinde birinci olan “Sıla”, “Montenegro”, “Kaya Güneri-3”, “Kuğu-1”, “Büyük Murat”, “Elele-2”, “Vals”, “Dolfinn”, “Portobello”, “Swansong”, “Ofelia” isimli tekneler çeşitli ödüllerle onurlandırıldı.


Tüm yarışlarda ve kategorisinde birinci olan “DAİMA” isimli 37 metre lüks gulet yat kazandığı 11 ödülle rekor kırdı. buy Lithium


Birinci olmak değil yarışmacı olmak ve yarışmayı bitirmek sloganıyla yola çıkan Yarışmacılar yarış sonrası Halikarnas Diskoda yapılan kokteyl ve konser sonrasında ödüllerini aldılar.

Nolvadex online

Özel ödülle onurlandırılan yarışmanın en ilginç ve yaşlısı, daha önceki bazı yıllarda da yarışmaya katılan “RHEA” isimli 109 yaşındaki yelkenli izleyicilere güzel görüntüler verdi. Generic Cialis

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.