Bodrum Gündem

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodruma yeni genel müdür…

Kempinski Hotel Barbaros Bayin yeni genel müdürü William Latour, tatil keyfini yeniden yorumlayacak..

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodruma yeni genel müdür…
07.11.2009
0
A+
A-

 

buy azithromycin

Ekim 2009; Son zamanların adından en çok bahsedilen, Ege ve Akdeniz’in en gözde tatil cennetlerinden biri haline gelen Kempinski Hotel Barbaros Bay’e iddialı bir transfer oldu. Güleç yüzlü bir Genel Müdür William Latour görevine başladı.


Bugüne kadar bulunduğu farklı ülkelerdeki genel müdürlük tecrübelerinde, köklü ve iddialı değişikliklere başarıyla imza atan Kempinski Hotel Barbaros Bay’in yeni genel müdürü William Latour, Kempinski Bodrum’un bundan sonra Ege ve Akdeniz’in değil, Dünyanın sayılı tatil cennetlerinden biri arasında yer alması için çalışmaya devam edeceğini ve ‘tatil keyfi’ni yeniden yorumlayacaklarını söyledi.


Fransa Bordeaux doğumlu William Latour, Fransa’da başladığı kariyerine Ürdün, Kongo, Birleşik Arap Emirlikleri, Lübnan ve Malta gibi farklı ve zengin kültürlü ülkelerde genel müdür olarak devam ederek, iddialı değişimlere ve başarılara imza attı. Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’a, lüksün ve kalitenin şehri olarak kabul edilen Cenevre’deki Grand Hotel Kempinski Geneva’dan transfer edilen Latour, bunun en keyifli ve ilginç deneyimlerinden biri olacağına inandığını belirtti.


Son zamanların adından en çok bahsettiren, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, treatment of bipolar disorder Bodrum ekonomisi ve turizmi için örnek oluşturduğu ifade ediliyor.

order Nolvadex
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.