Bodrum Gündem

Son Dakika!!! Mehmet Tire ve Ali Rıza Uysal AKP’ye Geçti

Son Dakika!!! Mehmet Tire ve Ali Rıza Uysal AKP’ye Geçti
07.09.2013
0
A+
A-

Strattera without prescription Strattera without prescription purchase Topamax Gümüşlük Belediye Başkani Mehmet Tire ve Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar bu gün AKP’ye geçti.
Fatih Bozoğlu/7 Ağustos 2013
Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ve Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar bu gün AKP’ye geçti. Mehmet Tire Bodrum Gündem’e yaptiği açıklamada amacin Bodrum’a hizmet olduğunu ifade ederek “Cumhuriytin bölünmez bütünlüğüne inancımızdan ve bağlılığimızdan ödün vermeden görevimize devam edeceğiz. Gümüşluk bundan boyle AKP Belediyesi olarak kesintisiz bir sekilde çalışmaya devam edecektim” dedi.
ALİ RIZA UYSAL’DA AKP’DE…
Bodrum Belediye Meclisi uyesi Ali Rıza Uysal’da bugun AKP’ye geçti. Uysal hizmetlerine AKP çatısı altinda devam edeceğini kaydetti. Böylece Bodrum Belediye Meclisi’nin bir AKP li uyesi oldu.Gümüşlük Belediye meclis üyelerindende 3 kişi AKP’ye geçenler arasında.
YARIMADA BELEDİYELERİNDE SON DURUM…
Bodrum CHP
Turgutreis CHP
Bitez CHP
Yalıkavak CHP
Yalı CHP
Konacık MHP
Ortakent MHP
Mumcular MHP
Gündoğan MHP
Gümüşlük AKP
Göltürkbükü AKP

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. halil dedi ki:

    İşte chp zihniyeti beraber baş koymuşlardı bhmet tire ile yola du yola kocadon ne çabuk değişti hani meevamdı bence bu olmadı hem sana hemde chp ye gümüşlükte chp mehmet tire aleyhinde yazılar yazdı söylemlerde bulundu kesinlikle arkasında durmadın yani kollamadın mehmet tireyi bu şekilde olması çok kötü oldu hiç yakışığı olmadı bziler gümüşlük sitelerinde yaşayan kişileriz bunu görünce çok üzüldük evet Atatürküçü ise mehmet tire laik ise mehmet tire eğitim mehmet tire TC devleti askeri mehmet tire ydi .Bu kadar çalışkan azimli ve idealist bir kişinin yaptıkları gözardı ediliyor hele birde o 30 ağustos zafer bayramı kutlaması dillelere destantı sizlere soruyorum chp olanlara hangi belde bu şekilde bir görkemli kutlama oldu bodrumda bile yoktu hele birde kocadonun chp geçtiği günde sizler mehmet tİreden ne istediniz ama yalnış yaptınız deden mi gümüşlükte okumamış tahsili bile olmayan 20 kadar bir chp var ama hiç bilmezlez nutuk hitabe marş kutlama bu kişilere bakılarak mehmet tireyi almamışsanız chp bu ülke bitmiş demekt

  2. Mehmet Karademir dedi ki:

    Bence seçmen Bodrum siyasetini yöneten dinazorlara karşı yeni yüzlere yer vermelidir.Bu açıdan Sn. Mehmet Tosun’un oluşturacağı kadroyu merakla bekliyorum.Çünkü siyaset feci şekilde bir kirlilik durumunda…Hiç çizgisinde dik duran bir siyasetçi göremedim.O yüzden Sn. Tosun’un kadrosunu merakla bekliyorum.Çünkü Sn. Tosun siyasetten çok hizmet odaklı işler yapıyor.Çizgisini bozmadan dik duruş sergiliyor.Bu mantıkla kendi ekibi de kendisi gibi olacaktır diye düşünüyorum.

  3. Bu haberi duyduğum da beynimden vuruldum..Yakinen tanıdığım bu değerli arkaşımın AKP ye geçmesini hiç mi hiç düşünmemiştim..Kendisine yapılan vefasızlık karşısın da belki MHP diye düşünmüştüm..Bu geçişi başta Sayın CHP ilçe başkanı Recai Seymen çıkıp tüm olan bitenleri Bodrum Halkıyla paylaşmalıdır..Sayın Kocadon bu vefasızlığı çıkıp Bodrum halkına anlatmalıdır..Böyle bir İnsanı adeta AKP ye zorla gönderdiler..Bu eşyanın tabiatına aykırı bir durum..CHP de Tire için kapak kaldıranlar ve bu gürültüye pabuç bırakan CHP yönetimi VEBAL altındadır…Bu böyle biline…

    1. Sema Kara dedi ki:

      İlahi Tayyar Bey ,Onlar Sn. Kocadon’un isteği üzerine orada siyaset yapmaları için görevlendirildiler.Hiç CHP’yi suçlamayınız.Chp kendi içine sokulan Truva atını bile görmezden geliyorsa bu zafer sarhoşluğuna düştüğündendir.Tarihe not düşüyorum.CHP içine düştüğü kumpasın farkına vardığında çok geç olacak.Sn.Kocadon partiye geçmese seçilme şansı yokki.. oradan seçilip başka yerde siyaset yapmaya mecbur.Bunları göremiyorsanız gerçekten safsınız.

      1. Sayın Sema Hanım,
        Şahsıma söylediğiniz o saf kelimesini sanırım aynaya bakarak yazdınız…Duygularınız ve öfkeniz aklınızı perdelemiş…Çok şeyden haberiniz yok…Bilgi edinmeden fikir sahibi olmaya kalkmayın derim..

    2. Mehmet YİĞİT dedi ki:

      Tayyar bey sıradakiler yolu şaşırdı galiba:))) güzel güzel yazmıştınız Tire”yi,Kaynar”ı ve diğerleri de gelsin diyordunuz CHP”yi renklendireceksiniz.İkamet ettiğiniz Belde belediye Başkanını en sert eleştiren sanırım sizsiniz?Neden? diğerleri için de yanıt olacak….
      Sevgi ve selam…