Bodrum Gündem

Efsane Albay Erdal Sarızeybek Bodrumdaydı..

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof Dr D. Ali Ercan ve Efsane Albay Erdal Sarızeybek, Bodrumda DEVRİMLER ve İHANET adlı bir söyleşi yaptılar.

Efsane Albay Erdal Sarızeybek Bodrumdaydı..
10.11.2009
0
A+
A-




Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi’nde yapılan söyleşiye ilgi oldukça yüksekti. İzleyiciler merdivenleri de doldurdular. Söyleşiye, Çalışma Eski Bakanı İmren Aykut, İl genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Bodrum İlçe Başkanı Kerim Cangır ve yönetimi, CHP eski İlçe Başkanı Duran Öztürk, ÇYDD Başkanı Meral Saraçbaşı, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar. Söyleşiyi izlemek isteyen bir çok katılımcı ise dışarıda kaldı.


 


 Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Prof Dr D. Ali Ercan Atatürkçülük, Atatürk İlkeleri, Atatürk’ü ve Atatürkçü düşünenlerin ülkemizdeki durumunu anlattı. Söyleşisinde Atatürk tarafından özellikle tanımlanmış özgürlük, Cumhuriyet, ulus, devlet, bağımsızlık, demokrasi gibi kavramları açıklayarak günümüzdeki karşı duruşları dinleyiciler ile paylaştı. Kemalizm’in Sosyalizm, Kapitalizm ve Emperyalizm açısından yerini ve önemini karşılaştırdığı konuşmasında, dinleyicilerden olumlu tepkiler aldı. Demokratik açılım ile ilgili olarak Türkiye’nin bölünmesine kadar gidebilecek bir açılım kaygısı olduğunu belirtti.


 


Efsane Albay Erdal Sarızeybek ise, PKK’nın geçmiş dönemini, teröristlerin nasıl eylem yaptıklarını ve kişiliklerinin nasıl olduğunu anlattı. İsviçre’de bulunan PKK arşivinin mutlaka bulunması gerektiğini ifade eden Sarızeybek ”300 sözde yöneticisi yakalanmadı, öldürülmedi. PKK silahlı eylemden, siyasi eyleme geçmektedir.” dedi. Sarızeybek “Demokratik Açılım”ın ABD tarafından planlanarak, hükümete uygulaması için verdiğini söyleyerek birlik olunması gerektiğinin üzerinde önemle durdu. Dapoxetine online


buy cheap Cialis  


 


 Erdal SARIZEYBEK 10 Kasım 2009 saat : 20.30 da KENTTV de yayınlanan “TÜRKÇE KONUŞUYORUM” programının konuğu. Programı www.kenttv.net  internet adresinden izleyebilirsiniz.


 


 

order misoprostol online

 


 


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.