Bodrum Gündem

TUIden 9 Bodrum Oteline Müşteri Memnuniyeti Ödülü..

BODER, İngilterede TUI tarafından ödül verilen 9 otel için tören Teşekkür Belgesi verdi.

TUIden 9 Bodrum Oteline Müşteri Memnuniyeti Ödülü..
23.12.2009
0
A+
A-

Bodrum Marina Vista Otel′de düzenlenen ödül töreninde, Bodrum Otelciler Derneği (BODER) tarafından, Londra Turizm Fuarında hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti bakımından başarılı bulunan, otellere, ödülleri verildi.


 


Ödül töreninden önce yaptığı açıklamada, Bodrum’a gelen turist sayısında, 2008 sezonuna göre, 2009’da % 9 azalma olduğunu kaydeden, Boder Başkanı Özyurt 2010 sezonu için “2010 hedefimiz ve umudumuz, en az 2008 yılındaki turist sayısına ulaşmaktır” dedi. Özyurt 2010 sezonunda da yine İngiltere′den yoğun turist beklendiğinin bilgisini verdi.


 


TUI′nin 2009 yılında turist memnuniyeti ve hizmet kalitesi konusunda, yaptığı değerlendirme sonucu Bodrum′daki  buy methotrexate online 9  otele ödül verilmesinin sevindirici olduğunun ifade edildiği toplantıya, ödül alan otel sahipleri ile üst düzey yöneticiler ve BODER Yönetim Kurulu ve üyeleri katıldı. Vermox without prescription


 


TUI tarafından ödüle layık görülen oteller,  La Blanche Resort, Işıl Clup, Royal Asarlık Beach,  Sırça Apart,  Bodrum Princess, Serpina, Riksos Otel, Clup Magic Life, Agean Dream oldu. Ödül alan otellerin temsil edenlere “Teşekkür Belgeleri” Boder Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından verildi. where to buy Indocin


 


Ödül Töreninde yaptığı konuşmada, Bodrum′un tanıtımına büyük önem verdiklerini belirten Özyurt, 2010 sezonunda da özellikle Polonya ve Londra fuarlarına gidilerek, Bodrum′un tanıtımının sürdürüleceğini belirtti. Tanıtım çalışmalarında, Boytav Başkanı Mehmet Kocadon’un fuarlara bizzat katılarak destek verdiğini söyledi. Özyurt, konuşmasının devamında; “Tanıtım amacıyla yüzün üzerinde ücretsiz oda BODER tarafından ücretsiz olarak, turistlere tahsis edildi.2010 yılında İran, Suriye gibi bazı sürpriz ülkelerden de turist geleceğini, bunun da Bodrum turizmine, olumlu bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.