Bodrum Gündem

Usta Oyuncular Bodrumdaydı..

Sandberg ve Fernerin yazdığı ve Hale Kuntayın Türkçeye çevirdiği Bu da Benim Ailem adlı, tiyatro oyunu Suna Keskin, Metin Serezli ve ekibinin mükemmel performansı ile Oasis Nurol Kültür Merkezinde sahnelendi.

Usta Oyuncular Bodrumdaydı..
25.01.2010
0
A+
A-

Suna Keskin, Metin Serezli, Oya İnci, Sevim Gelenbe, Sinemis Candemir ve Soydan Soydaş’ın rol aldığı oyunu izlemek için, Bodrum tiyatro severleri salonu tam olarak doldurdu.


32 yıllık bir evliliği konu alan “Bu da Benim Ailem” izleyicilere keyifli saatler yaşattı. Neredeyse oyunun tümünde, kahkahalar eksik olmadı. Kötü hava şartları ve çeşitli aksiliklerle Bodrum’a ulaşan tiyatro ekibi ve usta oyuncular Suna Keskin ve Metin Serezli izleyicilerin katılımından oldukça memnun kaldılar. Oyun sonunda görüştüğümüz Suna Keskin “Bodrum seyircisi özel bir izleyicidir. Bodrum tiyatroyu bilir, kültürlüdür. O nedenle seçkin bir izleyici topluluğuna oyunu sergilemekten dolayı çok mutluyum. İzleyicinin oyuna katılımı mükemmeldi, bize can verdi. Tüm Bodrum’a sevgilerimi sunuyorum” dedi.


Usta oyuncu Metin Serezli kendisinin de bir Bodrum seyircisi olduğunu ifade ederek; “Bodrum’da olmakta, Bodrum’da tiyatro sahnelemekte çok güzel. Seyirci oyunun içinde hissediyorsunuz. Bir oyuncunun en çok istediği şeydir bu. Bodrum seyircisinde bu var, oyunun içinde yaşıyor.” Serezli önümüzdeki aylarda da Bodrum’da oynamaktan mutluluk duyacağını sözlerine ekledi.


Tiyatro severler Suna Keskin ve Metin Serezli ve ekibin çok başarılı olduğunu söyleyerek, kültür etkinliklerinin daha fazla olmasını istediler. Bodrum’da büyük şehirlerde ki kadar kültürel etkinlikler olduğunu, kış döneminde bu etkinliklerin Bodrum’un kışında yaşanılası güzel bir şehir olduğunu belirttiler.


cheap cialis super active cheap Baclofen

 


Oyun sonunda, sanatçıların her birine, Bodrum Belediyesi ve ÇYDD tarafından birer buket çiçek verildi.


  buy Mesalamine online


 


 


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.