Bodrum Gündem

Ekonomik Geleceğimizi Birlikte Planlayalım

Paydaş Analizi çalıştayı TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliği ile 20 Şubat 2010 Cumartesi günü Dedeman Otelde yapılacak.

Ekonomik Geleceğimizi Birlikte Planlayalım
17.02.2010
0
A+
A-


BODTO 2009-2013 Stratejik Planı Hazırlanıyor… 

“Ekonomik Geleceğimizi Birlikte Planlayalım” sloganı ile 20 Şubat Cumartesi günü Dedman′da yapılacak toplantıya Bodrum İş İnsanları bir araya gelerek, Bodrum geleceği için düşünecek ve düşüncelerini paylaşacak.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon toplantı ile ilgili olarak şunları söyledi. buy Dapoxetine


order Cialis super active Straterra online buying  


“Bodrum Ticaret Odası olarak 2009-2013 yılını kapsayan stratejik planımızın hazırlıklarına geçen yıl başlamıştık. Bu çalışmalarımızın aşamalarından biri olan Paydaş Analizi çalıştayımızı TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliği ile 20 Şubat 2010 Cumartesi günü Dedeman Otel’de yapacağımız toplantı ile gerçekleştiriyoruz.



Stratejik Planımızı hazırlarken geçerli ve uygulanabilir bir planın yapılması için en önemli şartın katılımcılık olduğu düşünüyoruz. Bu nedenle gerçekleştirilecek olan çalıştaya BODTO’nun çalışmalarını etkileyen tüm iç ve dış paydaşlarımızı davet ettik. “Ekonomik Geleceğimizi Birlikte Planlayalım” ilkesiyle hareket ederek planı, tüm “PAYDAŞLARIMIZ” ile birlikte hazırlayarak BODRUM YARIMADASI için ekonomik refaha gidecek yolda stratejileri belirlemek amacındayız.



TOBB ETÜ-SEM’den Sayın Prof. Dr. Fuat ÖNDER tarafından yürütülecek olan çalıştaya Ankara’dan Muğla milletvekilleri, Bakanlık temsilcileri ,TOBB ETÜSEM yetkilileri, yarımada Belediye Başkanları, Muğla İli Oda temsilcileri, BODTO meslek komitesi üyeleri, Bodrum kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve sektör temsilcileri katılacak.



Katılımcıların PAYDAŞ ÇALIŞTAYI’mıza verecekleri önem ve katkı ile sektörel bazda yürütülecek çalışmaların, sahip olunan imkan ve değerlerin en iyi şekilde ortaya konması, bunların üzerinde tüm enerjimizin yoğunlaşması, yol haritamızı çizmemizde bizlere rehber olacaktır.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.