Bodrum Gündem

Koca Çınar Mustafa Danacı 25. kez Başkan…

Bodrum da büyük çekişme içerisinde geçen Esnaf ve Sanatkarlar odası seçiminde odanın kurucu başkanı olan Mustafa Danacı seçimi 25 inci kez kazandı.

Koca Çınar Mustafa Danacı 25. kez Başkan…
01.03.2010
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya spor salonunda  yapılan seçimde Mustafa Danacı 1081 oyla tekrar başkan seçilirken rakibi Deniz Koca
724 oy aldı. Seçime ilgi oldukça yüksekti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk, MHP İlçe Başkanı Asım Başaran adaylara başarılar dilediler.


Bodrum da esnaf odasının kurucu başkanı olan Mustafa Danacı 13 şubat
1073 yılında odanın kuruluşundan buyana oda başkanı. Bodrum da ” dede”
lakabıyla herkes tarafından bilinen Mustafa Danacı seçim sonrası bu seçimlerin demokrasinin en önemli parçası olduğunu söyledi. Danacı, seçim sonunda kazanan esnaf oldu “Dede”nin iki dönemdir rakibi olan Deniz Koca 5 sandıkta oyların sonucu belli olunca Mustafa Danacı  öperek tebrik etti.
Bodrum yarımadasında 4517 üyesi olan Bodrum Esnaf Odasın seçimlerinde
1815 oy kullanıldı.


82 yaşındaki Mustafa Danacı seçim sonunda, babaları kazanması için çok çalışan iki oğlu Halil  ve  Nedim ile hatıra fotoğrafı çektirirken ” hangimiz genç ” diye oğullarına takıldı.


buy Lithium

Spor salonunda yapılan seçimlerde  Yönetim ve Denetim Kurullarının faaliyet raporları, bilanço, gelir gider hesapları okunup, müzakerelerinin ardından ayrı ayrı ibra edildiler. Tahmini bütçenin okunup kabul edilmesinden sonra, aylık ücretlerin huzur haklarının, yolluk ve konaklama ücretleri tespit edildi dilek ve temennilerin ardından seçim heyecanı başladı.


buy Disulfiram online Seçim öncesi   başkan adayı Deniz Koca  “Bugün yaşadığımız 25. genel
kurul hep birlikte yaşatılan 2. genel kurul bu genel kurulu tüm esnaf sanatkarlar′ın birlik ve beraberliğini bütünleştirici gelecekte de esnaf arkadaşlarıma ışık tutucu bir genel kurul olmasını diliyorum esnafımız kazansın.”  Temennisinde  bulunurken “Dede”  Mustafa Danacı ise şunları söyledi; “1973 senesinde dernek olarak kurulduk 1992 senesinde yasa gereği oda olduk. 38 senedir yönetim kurulu başkanlığı yapmaktayım, bu arada bazı sıkıntılar oldu bazı zamanlarda da rahat çalışmalarımız oldu. Esnafımızın krizden dolayı durumu iyi değil, bu bakımdan bu genel kurulla beraber 2010 senesi iyi gider ve esnafımızın yüzü güler. Ben ve diğer başkan adayı arkadaşım bu yola baş koyduk ikimizde bu geminin yolcusuyuz seçim süreci ne olursa olsun biz yine beraber çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.”
Sabah saatlerinde başlayıp akşam saatlerine kadar devam eden oy kullanma süreci saat 18.00′de son buldu.
treat adenoma of prostate


Büyük çekişme içerisinde geçen Esnaf ve Sanatkarlar odası seçimleri sonuçlandı. Seçimi Mustafa Danacı kazandı. Yapılan seçimde Mustafa Danacı  1081 oyla tekrar başkan seçilirken rakibi Deniz Koca 724 oyda kaldı.
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Mustafa danacı taraftarları sevinç gösterileri yaptı.  Mustafa danacıyı tebrik ederek elini öptüler. Seçimi kaybeden Deniz Koca da, Danacıyı tebrik etti. Mustafa Danacı yaptığı konuşmada  “Esnafın durumunu düzelteceğime söz veriyorum oyunuzu bana verdiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.