Bodrum Gündem

CHP DOSTLUK VE DAYANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU….

C.H.P. Bitez Belde Başkanlığının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği etkinliklerin sonuncusu, bugün Bitez Defne Restaurantta gerçekleşen Dostluk ve Dayanışma Kahvaltısı ile son buldu.

CHP DOSTLUK VE DAYANIŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU….
15.03.2010
0
A+
A-

Düzenlenen Dostluk ve Dayanışma Kahvaltısı’na Bitez Belediye Başkanı İbrahim ÇÖMEZ ve konuğu olarak Bodrum’da bulunan Muğla Belediye Başkanı Osman GÜRÜN, Köyceğiz Belediye Başkanı Salih ERBAY, İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanı Zeki KÖYLÜ, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa SARUHAN, Gümüşlük eski Belediye Başkanı Mehmet ÜLKÜM, Bodrum eski Belediye Başkanı Mazlum AĞAN ve CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal YILMAZ katıldılar. Cheap Aciclovir


Yaklaşık 500 kişinin katıldığı kahvaltıda CHP Bitez Belde Başkanı Nuran YÜKSEL ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Durmuş Ali ÖZTÜRK birer konuşma yaptılar. Belde Başkanı Nuran YÜKSEL konuşmasına, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün “Bizler yüksek idealli bir partinin birbirine candan dostluklarla bağlı üyeleriyiz” sözüyle başladı. “Bugün burada dostluk ve dayanışmamızı göstermek için toplandık. Hepiniz hoş geldiniz” dedi.


İlçe Başkanı Durmuş Ali ÖZTÜRK ise “Bitez Belde Örgütüne düzenlenen bu etkinlikten ötürü teşekkür ediyorum. Biz doğallığı seviyoruz. Bugünü iktidar yürüyüşümüzün başlangıcı olsun istiyorum” dedi. Bu arada 26 Mart’ta CHP Genel Başkanı Deniz BAYKAL’ın Bodrum’a geleceğinin müjdesini verdi. Daha sonra geçmişte Bitez’de Belde Başkanlığı yapan Yurdagül KÖYLÜ, Bodrum’da siyaset yapan Yıldız YELÜTAŞ, Rezzan KARAHAN, Selvinaz KURT ve Tangör KAYGUSUZ’a hediyeleri Nuran YÜKSEL tarafından verildi. Ayrıca asil üyeliğe kabul edilen 10 yeni üyeye parti rozetleri İlçe Başkanı Durmuş Ali ÖZTÜRK tarafından takıldı. albuterol price lowest prices for Plavix


          Dostluk ve Dayanışma Kahvaltısı’nın sonunda başlayan yağmurda sonra içeriye kapalı alana giren partililer Yücel ZİYLAN’ın seslendirdiği Bodrum Oyun Havaları eşliğinde eğlendiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.