Bodrum Gündem

İÇİMİZDEN BİRİLERİ..

22.03.2010
0
A+
A-

Bu hafta memeleketimden insan manzaraları…



Yaş 40, iki çocukla 30 yaşında dul kalmış, geçim sıkıntısı içersinde iki çocuğunu okutmaya çalışıyor. Üstelik kardeşlerine de kol kanat geriyor.


 


Temizlik şirketinde sigortasız çalışan bir kadın. Yaş 35, kocasından boşanmış, emlak firmasında temizlikçi olarak çalışıyor. Akşam beş’ten sonra iki saatliğine bir firmanın temizliğini yapıyor, Pazar günleri de evlere temizliğe gidiyor. Evli olduğu zamanlarda girdikleri evin taksitlerini ödemek zorunda.


 


Yaş 40, dul bir kadın. Çocuk yok annesi ile birlikte yaşıyor. Babadan kalan yerlerin kirası ile geçiniyorlar. Her ne alıyorsa iki tane alıyor. İki araba, iki buzdolabı, vs. Vur patlasın çal oynasın misali.


 


Yaş 45, ikinci evliliği, ilk evliliğinden bir oğlu var. Kırkından sonra ikinci oğlunu doğurdu. Babadan kalma yerleri kiraya verdiler, kocasına da o bakıyor.


 


Yaş 40, kendi firmasında çalışıyor, bir oğlu var. Kocasının kumar borçlarını ödemek için her sene bir yer satıyor.


  purchase Viagra


methotrexate online

Yaş 45, bekar, ailesinden kalan malı mülkü ne yapacağını şaşırmış durumda. Gününü gün ediyor.


buy Colchicine  


Hepimiz aynı yerde yaşamamıza rağmen hepimizin yaşam şartları ne kadar farklı. Farklı yerlerde doğmuş olsak da hayatlarımız bir noktada kesişiyor. Bir tarafta yokluk ve geçim sıkıntısı diğer tarafta bolluk. Hayat mücadelesinde dengeyi sağlayacak, herkese eşit imkanlar verecek şekilde düzenlemeler getirecek bizler değil miyiz?


 


Yaşarken, bizim dışımızdaki insanların da farkında olarak yaşamamız, unuttuğumuz değerleri anımsamamız, maddiyattan daha çok maneviyatımızın önemli olduğunu hatırlamamız dileği ile.


 


 


 


 


 


 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.