Bodrum Gündem

Erdoğan Kayalar ÖNCE İNSAN Kitabını İmzaladı..

Bodrumun Efsane Belediye Başkanı Emin Anterin 9.ölüm yıldönümünde, Gazeteci Erdoğan Kayalar bir buçuk yıl süren çalışması, Emin Anterin hayatını anlatan Önce İnsan adlı kitabının imza günü, Bodrum Belediyesi Meclis Salonunda imza günü yapıldı.

Erdoğan Kayalar ÖNCE İNSAN Kitabını İmzaladı..
24.03.2010
0
A+
A-

Tanıtıma Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütleri, halk ve basın mensupları katıldı.


 

Aciclovir without prescription

Katılımın yoğun olduğu imza gününde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptığı konuşmada “Emin ağabeyim, Bodrum’a çok büyük emekleri geçmiş bir insandır. Erdoğan Kayalar ağabeyimiz bu kitapla, çok büyük bir eksiği kapatmıştır. Sayın Kayalar’ın bu eseri sayesinde nesiller sonrasında bile Emin Anter, gerçek kimliği ile yaşatılacaktır. Burada toplanan siz değerli insanların da göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür ederim” dedi.

cheap Baclofen 25 mg

 


Erdoğan Kayalar ise “Kitabımı yazma sürecim yaklaşık bir buçuk seneyi buldu. Bu süreçte benden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve ekibine, sonsuz teşekkür ederim. Emin Anter gerçekten hayat dolu ve her zaman “Önce İnsan” diyen birisiydi. Bu kitaba başladığım zaman onu anlayabildim. Umarım sizde kitabı okuduğunuzda onu anlayabileceksiniz. Bu gün beni burada yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim” dedi. cheap Lithium


 


Konuşmaların ardından  Kayalar kitabını imzaladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.