Bodrum Gündem

Almanlar Paskalyada Akdenizi Tercih Ediyor…

Alman tatilciler, bu yıl paskalya tatilinde başta Akdeniz destinasyonları olmak üzere bol güneşli kıyı bölgelerini tercih ediyor.

Almanlar Paskalyada Akdenizi Tercih Ediyor…
25.03.2010
0
A+
A-

Alman Seyahat Birliği DRV, yaklaşna Paskalya tatili öncesinde Alman tatilcilerin Pasklaya tatili ile ilgili tercihlerinin değerlendirildiği bir açıklama yayınladı. DRV’nin Paskalya raporuna göre, Alman tatilciler, bu yıl paskalya tatilinde başta Akdeniz destinasyonları olmak üzere bol güneşli kıyı bölgelerini tercih edecek. DRV, Pasklaya rezervasyonlarında geçen yıla oranla yüzde 1’lik bir artış gözlendiğini de bildirdi.


DRV’nin, araştırma kuruluşu GfK verilerine dayandırarak verdiği rakamlara göre, şubat ayına kadarki Paskalya rezervasyonlarında İspanya’nın Kanarya Adaları yüzde 18 ile ilk sırada, Mısır yüzde 12 ile ikinci sırada, Türkiye ise yüzde 5,9 ile üçüncü sırada yer alıyor. Türkiye’yi yüzde 4,9 ile Balearlar, yüzde 4,5 ile ABD, yüzde 4,3 ile Almanya’daki tatil bölgeleri izliyor.


Kıyı ve güneş tatili dışında Paskalya’da şehir turlarına da rağbet edeceği belirtilen Almanların tercih ettikleri kentlerin başında ise Almanya’da Berlin, Hamburg ve Münih gelirken, Almanya dışında ise Londra, Paris, Viyana ve Roma gibi büyük Avrupa metropolleri geliyor.


Paskalya tatiline ilişkin bir değerlendirmede bulunan DRV Başkanı Klaus Laepple, Paskalya rezervasyonlarındaki hareketlilik nedeniyle son dakikacıların kararlarını verme vakti geldiğini belirtti. Laepple, doğru ve uygun tercih için son dakikacılara seyahat acentelerini önerdi. purchase Strattera


Generic Topamax   Lamisil at low prices


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.